-20% Reducere la Sare de Mare Neiodata - Sac de 25 kg

-20% Reducere la Sare de Mare Neiodata - Sac de 25 kg

Atunci când pregătești saramura pentru murături, este foarte important să ții cont de anumite detalii esențiale, pentru ca marinada să iasă perfect, iar legumele să fie conservate cum trebuie. Indiferent că pui castraveți, gogonele, varza sau pepeni la murat, iată câteva trucuri geniale care te ajută în bucătărie.

Trucurile gospodinelor pentru a pune ușor murăturile

În primul rând, este important să alegi legumele ajunse la gradul optim de maturitate sau coacere, deoarece abia atunci vor avea cea mai mare concentrație de principii nutritive.

Înafară de gogonelele, toate legumele folosite (castraveții, pepenii, gogoșarii) trebuie să fie foarte sănătoase, fără pete, urme de mumifiere sau alte defecte.

Ce sare trebuie pusă la murături

Unii susțin că iodul din sarea de masă din comerț nu este recomandat pentru a fi pus în murături. Pe de altă parte, studiile arată că acest mineral nu are o influență decisivă și negativă asupra calității murăturilor. Sarea de mare neiodata este recomandată pentru murături și alte conserve, poate fi folosită pentru a prepara cele mai bune murături.

Salvati 20%
11035
29,90 RON
Promotion
23,92 RON
0,96 RON  per 1.00 kg
/ Sac
+
Salvati 20%
11035
39,90 RON
Promotion
31,92 RON
1,28 RON  per 1.00 kg
/ Sac
+
Product filters
Cantitate