Amidon Nativ Din Cartofi (Punga 5,0 kg)
Conectează-te ca să te putem notifica când primești un răspuns
Solubilitate : Granulele native de amidon desi insolubile in apa rece, in contact cu apa se umfla reversibil, devenind partial hidratate. Prin incalzire la 60 °C are loc distrugerea ireversibila a granulei de amidon ( gelatinizare ).
- Utilizare : Agent de ingrosare ( industria carnii, sosuri, supe creme )
- Stabilizator coloidal in industria sosurilor ( dressing pentru salate )
- Agent pentru retinerea umiditatii
- Agent de gelifiere ( produse gumate )
- Agent de legare in cofetarie si patiserie ( vafe )
- Agent de acoperire pentru produsele de cofetarie ( produse zaharoase )
- Depozitare : Amidonul se depoziteaza in spatii uscate si racoroase, ferit de contact direct cu lumina naturala, de umiditate si caldura.
- Valabilitate : Depozitat in conditiile mentionate de producator, produsul isi pastreaza valabilitatea 2 ani de la data producerii.
- Aspect : pulbere fina de culoare alba. La apasare sau presare faina de amidon scartaie usor.
- Gust : neutru, nu confera gust propriu produsului in care este inclus
- Miros : caracteristic. La recunoasterea amidonului se foloseste iodul : la contact cu iodul se obtine culoarea violet inchis.
- pH in suspensie : 6,5-8,5
- Umiditate : max 20 %
- Puncte negre : max. 50
- SO2 : 10mg/kg
- Mucegaiuri : max 100
- Bacterii Coliforme : max 100
- Salmonella : negativ
- Staphilococcus Coag.Positive : max 50
Origine : Polonia
Nici o postare găsită