Ardei Rosu Fulgi 3x3 Cal 1 (Punga 5,0 kg)

Salvati 9%
10053
245,00 RON
221,75 RON
44,35 RON  per 1.00 kg
/ Punga
Discount: 23,25 RON
in stoc
Rosu
Pretul in puncte: 444 point
Puncte premiu: 11 points
+

Cantitatea minima pentru "Ardei Rosu Fulgi 3x3 Cal 1 (Punga 5,0 kg)" este 1.

Fulgi de ardei rosu maruntit si deshidratat, dimensiune 3x3, origine China
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
  • Vizualizați toate variantele ca listă
Fulgii de ardei deshidratati (Capsicum annum L.) de dimensiunea 3x3 mm.

Fulgii de ardei rosu sunt produse obținute din fructe coapte de Capsicum annum L. fără capace și pedunculi, după curățare, uscare și tăiere la fulgi de dimensiunea dorită de 3x3 mm.

Utilizare : Fulgii de ardei rosu se utilizeaza in catering, in industria preparatelor din carne, a pestelui si fructelor de mare, in industria conservelor si la fabricarea marinatelor. Acesti fulgi fac minuni cand sunt asezonati celor mai simple mancaruri, de la omlete pana la tocane si sosuri.Ideali pentru salate si, desigur, pentru ciorbe,ardeiul rosu fulgi este un condiment aromat specific, placut si dulceag.

- Culoarea : culoarea fulgilor de ardei dulce este roșu până la culoarea roșu închis
- Mirosul : mirosul este caracteristic de ardei, fără mirosuri străine 
- Aromă : aroma este tipică pentru boia de ardei, dulce, caldă, ușor acidă și fără arome străine

- Reziduurile maxime ale reziduurilor pesticide : nu mai mari de 0,01 mg / kg  (Limitele respectă Regulamentul (CE) nr. 396/2005 și cele mai recente reglementări)

- Impurități : nu conține metal, magneziu, lemn, particule de sticlă, nisip
- Produsul nu conține insecte vii și este practic lipsit de mucegaiuri, insecte moarte, fragmente de insecte și contaminare cu rozătoare

- Declarația GMO : Produsul nu conține și nu se face din organisme modificate genetic (OMG) în conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 1829/2003

- Informații privind alergenii : Nu au fost folosite produse alimentare și derivate alergene specificate în Directiva 2007/68 / Produsul de tratare nu a fost tratat cu radiații ionizante în conformitate cu Directiva 1999/3 /CE

- Etichetare : Cutiile sunt etichetate individual cu urmatoarele informatii : denumire produs ,tara origine ,data fabricatiei ,data valabilitatii ,greutatea neta, numar lot produs.

- Depozitare : Depozitarea produsului ( Ardei rosu ) se face in ambalajul original, in spatii curate ,special amenajate, uscate (max 80%),intunecate,cu temperatura ce nu depaseste 30 grade C.

- Valabilitate : Depozitat in ambalajul original si in conditiile mentionatede producator, produsul isi mentine valabilitatea pana la 24 de luni de la data fabricatiei.

 Origine : China

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Ambalare :
5 Kg
Culoare:
Rosu
Metale grele
Cadmiu:
nu mai mult de 2 mcg/kg
Plumb:
Maxim 3 mg/kg
Contaminanti
Continut de aflatoxina B1:
maxim5 mcg/kg
Continut de aflatoxina B1+B2+G1+G2:
maxim10 mcg/kg
Ochratoxina A:
maxim15 mcg/kg
Benzopirina:
maxim10 mcg/kg
Suma benzopirinei, crizina,benzantracen,benzofluoranthenei:
maxim50 mcg/kg
.
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
Posibil sa te intereseze
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare