+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Ardei Rosu Fulgi 3x3 Cal 1(Punga 1,0 kg)

Salvati 11%
10053
55,00 RON
49,00 RON
49,00 RON  per 1.00 kg
/ Punga
Discount: 6,00 RON
in stoc
Rosu
Pretul in puncte: 98 point
Puncte premiu: 2 points

Cantitatea minima pentru "Ardei Rosu Fulgi 3x3 Cal 1(Punga 1,0 kg)" este 1.

Fulgii De Ardei Rosu, deshidratati de dimensiunea 3x3 mm.
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
  • Vizualizați toate variantele ca listă
 Fulgii de ardei deshidratati (Capsicum annum L.) de dimensiunea 3x3 mm.

Fulgii de ardei rosu sunt produse obținute din fructe coapte de Capsicum annum L. fără capace și pedunculi, după curățare, uscare și tăiere la fulgi de dimensiunea dorită de 3x3 mm.

Utilizare : Fulgii de ardei rosu se utilizeaza in catering, in industria preparatelor din carne, a pestelui si fructelor de mare, in industria conservelor si la fabricarea marinatelor. Acesti fulgi fac minuni cand sunt asezonati celor mai simple mancaruri, de la omlete pana la tocane si sosuri.Ideali pentru salate si, desigur, pentru ciorbe,ardeiul rosu fulgi este un condiment aromat specific, placut si dulceag.

- Culoarea : culoarea fulgilor de ardei dulce este roșu până la culoarea roșu închis
- Mirosul : mirosul este caracteristic de ardei, fără mirosuri străine 
- Aromă : aroma este tipică pentru boia de ardei, dulce, caldă, ușor acidă și fără arome străine

- Reziduurile maxime ale reziduurilor pesticide : nu mai mari de 0,01 mg / kg  (Limitele respectă Regulamentul (CE) nr. 396/2005 și cele mai recente reglementări)

- Impurități : nu conține metal, magneziu, lemn, particule de sticlă, nisip
- Produsul nu conține insecte vii și este practic lipsit de mucegaiuri, insecte moarte, fragmente de insecte și contaminare cu rozătoare

- Declarația GMO : Produsul nu conține și nu se face din organisme modificate genetic (OMG) în conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 1829/2003

- Informații privind alergenii : Nu au fost folosite produse alimentare și derivate alergene specificate în Directiva 2007/68 / Produsul de tratare nu a fost tratat cu radiații ionizante în conformitate cu Directiva 1999/3 /CE

- Etichetare : Cutiile sunt etichetate individual cu urmatoarele informatii : denumire produs ,tara origine ,data fabricatiei ,data valabilitatii ,greutatea neta, numar lot produs.

- Depozitare : Depozitarea produsului ( Ardei rosu ) se face in ambalajul original, in spatii curate ,special amenajate, uscate (max 80%),intunecate,cu temperatura ce nu depaseste 30 grade C.

- Valabilitate : Depozitat in ambalajul original si in conditiile mentionatede producator, produsul isi mentine valabilitatea pana la 24 de luni de la data fabricatiei.

 Origine : China

 

Descriere produs:

Ardeiul gras şi ardeiul iute fac parte din familia Capsicum şi reprezintă unele dintre legumele cele mai căutate în bucătărie. Isi au originile in Mexic, China si America Centrala, extinzandu-se in aproape toate colturile lumii. 

Semințele de ardei au fost importate în Spania în 1493 și apoi răspândite prin Europa și Asia. Cultivarea blândă de ardei gras a fost dezvoltată în anii 1920, în Szeged, Ungaria. Condițiile de creștere preferate pentru ardei includ solul cald și umed într-un interval de temperaturi cuprins între 21 și 29 ° C.

Cele mai frecvente culori de ardei gras sunt verde, galben, portocaliu și roșu. Mai rar se pot observa ardei de culoarea negru, alb, lavandă și violet închis, în funcție de soi.

Ardeiul gras este singurul membru al genului Capsicum care nu produce capsaicină, o substanță chimică lipofilă care poate provoca o puternică senzație de arsură atunci când vine în contact cu mucoasele. Astfel, acestea sunt notate în cel mai scăzut nivel al scării Scoville. Această absență de capsaicină se datorează unei forme recesive a unei gene care elimină compusul și, în consecință, gustul „fierbinte” de obicei asociat cu restul genului Capsicum. Această genă recesivă este suprascrisă în ardeiul Mexibelle, o varietate hibridă de ardei gras care produce cantități mici de capsaicină (și este astfel ușor înțepătoare). Culturile de ardei gras produc capsaicinoizi non-înțepători.

China este cel mai mare producător mondial de ardei gras și clopot, urmat de Mexic, Turcia, Indonezia și Statele Unite ale Americii.

Ardeiul gras şi gogoşarul sunt surse importante de vitamina A, complexul B, vitamina C, minerale (fier, cupru, zinc, potasiu, mangan, magneziu, seleniu).

Considerat una dintre legumele cu cele mai mari beneficii pentru sănătate, banalul ardei gras este o sursă inepuizabilă de vitamina C. S-a constatat că datorită conţinutului mare de vitamina C, ardeiul gras întăreşte sistemul. Consumat crud, copt, deshidratat sau fiert alături de alte legume în ciorbă, supă şi tocăniţă, ardeiul gras aduce numai beneficii organismului. Ardeii, pe lângă conţinutul însemnat de vitamina C, conţin şi cantităţi importante şi de alte substanţe necesare organismului: vitamina A, vitamina E, licopen. Licopenul este un pigment roşu care se regăseşte în mod natural în ficat, glandele suprarenale, plămâni şi sânge.

Ardeiul roşu conţine cantităţi mari de licopen. Se stie faptul că această subtanţă are un rol antioxidant. Poate fi benefic în prevenirea cancerului de plămâni şi de prostată, spun anumite studii care au demonstrat că licopenul poate bloca creştere celulelor canceroase.

Ardeiul roșu tocat și deshidratat este obținut din Ardei roșii de calitate superioară. Acestia se rehidratează cu ușurință în câteva momente în apă sau va absorbi umezeala în timpul gătitului. Este un produs ideal pentru supe, tocanite, in katering și mâncăruri speciale care necesită o dulceata specifica ardeiului gras rosu precum marinate sau sosuri. Ardeii uscați pot fi folosiți ca substitut în orice rețetă care solicită ardei grasi proaspeti.

Fulgii deshidratati de ardei sunt caracterizati prin umiditate scăzută şi sunt potriviti pentru conservarea pe termen lung. Cu toate acestea, ambalaje desigilate devin sensibile la deteriorare sau mucegai.

 

Valori nutritionale pentru 100 gr:

- Aport caloric / Energie: 314 kcal
- Carbohidraţi (total): 68.7 g
- Fibre (total): 21.3 g
- Glucide/Zaharuri (total): 40.77 g
- Lipide / Grăsimi (total): 3 g
- Proteine: 17.9 g

 Ardeiul gras rosu uscat are extrem de multe beneficii asupra organismului, cum ar fi:

- rol antioxidant

- bogat in vitamine (A, B3, B6, C)

- reduc colesterolul

- aliment sarac in calorii

 

Reteta: Tocaniță de pui

Ingrediente:

- doua pulpe dezosate si 4 aripi,

-  3 ceape mici,

- 3 linguri ardei rosu deshidratat 1-3 mm,

- o lingura praz alb-verde deshidratat

- o lingurita cimbru uscat

- 2,3 catei de usturoi

- piper negru boabe

- sare

- 200 gr rosii decojite

Preparare:

Pregătiți carnea pentru gătit (tăiați, curățați, dezosați, bucățiți). Curățați ceapa si tăiați-o solzisori. Aveți nevoie de 3 linguri de ulei pentru a căli ceapa și usturoiul. 

Adaugati bucățile de pui, condimentate cu cimbru, sare si piper (proaspat măcinat). 

După ce au prins culoare, acoperiți-le cu apă, adaugati prazul si fulgii de ardei, si lasați-le la inăbușit (acoperite cu un capac), aproximativ 20 de minute. Când carnea este făcută, adaugati roșiile decojite pentru 10 minute. Aruncați peste si cateva boabe de piper.

Este un prânz delicios, ușor de făcut și sățios.

 

Ambalare :
Punga 1 kg
Culoare:
Rosu
Metale grele
Cadmiu:
nu mai mult de 2 mcg/kg
Plumb:
Maxim 3 mg/kg
Contaminanti
Continut de aflatoxina B1:
maxim5 mcg/kg
Continut de aflatoxina B1+B2+G1+G2:
maxim10 mcg/kg
Ochratoxina A:
maxim15 mcg/kg
Benzopirina:
maxim10 mcg/kg
Suma benzopirinei, crizina,benzantracen,benzofluoranthenei:
maxim50 mcg/kg
.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Posibil sa te intereseze
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare