Atentie Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. DA
+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Bănuți Glasat si Ganache Gust de Fistic (Punga de 1,0 kg)

10271
35,00 RON
35,00 RON  per 1.00 kg
/ Punga
in stoc
Pretul in puncte: 70 point
Puncte premiu: 2 points
Greutate: 1.000 kg

Cantitatea minima pentru "Bănuți Glasat si Ganache Gust de Fistic (Punga de 1,0 kg)" este 1.

Centramerica - Banuti cu gust si aroma naturala de fistic
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
GTINEAN 0745114359858
  • Vizualizați toate variantele ca listă

Descriere

Bănuți pentru glasat si ganache cu gust și aromă naturala de fistic. 

Culoare : verde masliniu pal, specifica fisticului 

Mod de utilizare : utilizarea este similara cu cea a banutilor de ciocolata. Se topesc si se folosesc pentru glasat si ganache.

Ingrediente : zahăr, grăsimi vegetale (ulei de palmier), praf de zer (din lapte), praf de lapte degresat, culori (beta caroten, antocianine), emulgator (lecitină E322 floarea soarelui), aroma naturala.

 

Etichetare OMG în conformitate cu Regulamentele 2003/1829 / CE și 2003/1830 / CE.Produs care nu este tratat cu radiații ionizante.

Ambalare : Produsul este ambalat in punga PP, de 1kg

Depozitare : Se face in spatii uscate, cu o temperatura nu mai mare de 20°C, in ambalajul original inchis.

Valabilitate : 12 luni, de la data fabricatiei inscriptionata pe punga

 

Origine : Italia

 

 Topirea, temperarea si racirea functioneaza exact la fel ca la banutii de cacao sau de ciocolata clasici de culoare alba sau maronie.

 Sunt recomandati pentru: prajituri; inghetata; sculpturi de ciocolata; ganaj; decorarea / glasarea torturilor si a prajiturilor.

 Puteti topi cu usurinta banutii de fistic Centramerica in cuptorul cu microunde sau in bain marie. Banutii Centramerica sunt remodelabili.   

 Nu aveti nevoie de unt suplimentar de cacao, deoarece banutii au direct densitatea potrivita pentru procesare.

 

 Reteta: Gogosi cu glazura de fistic:

 Retetele cu gogosi sunt multe, sunt facute dupa retetarul fiecarei gospodina in parte. Important este ca incercam sa evoluam si sa readaptam vechile si clasicele retete. Poate ca nu trebuie neaparat sa umblam la compozitia aluatului, insa la "finisaje", cred ca totul tine de gustul fiecaruia. De ce sa le umplem de fiecare data cu gem, dulceata sau branza, cand putem sa le glazuram cu ciocolate, topinguri sau diferite nuci.

 Ingrediente:

- 500 gr faina
- 200 ml lapte
- 25 gr margarina
- 15 gr drojdie
- 1 ou
- 25 gr zahar
- aroma de vanilie
- 20 gr coaja de lamaie
- un praf de sare

 Preparare:

 Dizolvati drojdia in 50 ml lapte caldut. Restul de lapte il incalziti impreuna cu zaharul, cat acesta sa se dizolve. Lasati-l la racit si adaugati esenta de vanilie.

Intr-un castron puneti faina pe care o amestecati cu mixul de drojdie, ou, margarina, praful de sare, coaja rasa de lamaie si laptele caldut. Framantati aluatul pana cand se omogenizeaza, 5-10 minute pana se desprinde de pe peretii vasului. Lasati aluatul sa creasca la cald pana isi dubleaza volumul, aproximativ 50 de minute.

Din aluatul crescut intindeti o foaie de 6 mm grosime. Taiati gogosile cu un pahar mare (diametru 8cm) si le lasati sa creasca aproximativ 30 de minute. Gaura o puteti face cu un dispozitiv de scos miglocul merelor, sau cu degetul-pur si simplu. Apoi le prajiti pe ambele parti in ulei incins. Scoateti-le pe un servet de hartie ca sa se absoarba uleiul de la prajit.

Intr-un castron rezistent la cldura, topiti in bain marie banutii aromati de fistic. Dati prin aceasta crema fiecare gogoasa, apoi presarati fistic usor prajit.

Caracteristici

Proprietati Organoleptice
Aspect:
bănuți
Gust:
specific, placut
Miros:
specific
Aroma:
caracteristica de lamaie
Proprietati Fizico-Chimice
Continut de grasime:
36-38 %
Umiditate:
max1%
Proprietati Microbiologice
Drojdii si Mucegaiuri:
maxim50 cfu/gr
Salmonella:
Absent in 25 grame
E.Coli:
<10 UFC/gr in 1 gram
Enterobacterii:
10CFU/gr
Alergeni
Cereale care conțin gluten, :
Nu
Arahide și produse derivate. :
Nu
Ouă și produse derivate:
Nu
Pește și produse derivate, :
Nu
Crustacee și produse derivate.:
Nu
Soia și produse derivate :
Nu
Lapte și produse derivate (inclusiv lactoză), :
Da
Fructe cu coajă lemnoasă :
Da
Țelină și produse derivate:
Nu
Muștar și produse derivate.:
Nu
Lupin și produse derivate:
Nu
Dioxidul de sulf și sulfiții :
Nu
Semințe de susan și produse derivate:
Nu
Moluște și produse derivate.:
Nu
Valori nutritionale
Sare:
0.05 in 100 gr
Sodiu:
22 mg
Energie kcal:
554 Kcal / 100 g
Proteine:
1.3 g / 100 g
Carbohidrati:
54 g /100 gr
Energie :
2309 KJoule
Grasimi totale:
37 in 100 gr
Fibre:
0 in 100 gr
Grasimi saturate :
30 in 100 gr
Grasimi trans:
0.2g in 100gr

Recenzii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Link-uri utile

.
Posibil sa te intereseze
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare