Atentie Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. DA
+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Bănuți Glasat si Ganache Gust Portocala (Punga de 1,0 kg)

35,00 RON
35,00 RON  per 1.00 kg
/ Punga
in stoc
Pretul in puncte: 70 point
Puncte premiu: 2 points

Cantitatea minima pentru "Bănuți Glasat si Ganache Gust Portocala (Punga de 1,0 kg)" este 1.

Centramerica - Banuti cu gust si aroma naturala de portocala
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
  • Vizualizați toate variantele ca listă

Descriere

Bănuți cu gust, aroma naturala de portocală, colorant natural (extract de paprika)

Culoare : portocaliu

Mod de utilizare : utilizarea este similara cu cea a banutilor de ciocolata. Se topesc si se folosesc pentru glasat si ganache.

Ingrediente : Zahăr, grăsimi vegetale (ulei de palmier), praf de zer (din lapte), praf de lapte degresat, emulgator (lecitină de floarea soarelui E322), aromă naturală de portocală, colorant natural (extract de paprika-boia).

 

Etichetare OMG în conformitate cu Regulamentele 2003/1829 / CE și 2003/1830 / CE.Produs care nu este tratat cu radiații ionizante.

Ambalare : Produsul este ambalat in punga PP, de 1kg

Depozitare : Se face in spatii uscate, cu o temperatura nu mai mare de 20°C, in ambalajul original inchis

Valabilitate : 12 luni, de la data fabricatiei inscriptionata pe punga.

 

Origine : Italia

 

Reteta:

Tort diplomat glasat cu banuti de portocale

Ingrediente pentru blat:

- 3 oua
- 4 linguri de zahar
- 4 linguri faina
- 3 linguri ulei
- 3 linguri apa rece
- 5 gr praf de copt
- 1 lingurita coaja de lamaie

Ingrediente pentru crema :

- 5 oua
- 6 linguri zahar
- 200 ml lapte
- 9 foi gelatina
- 400 ml frisca Decor-up / Dolce Fanny
- 1 lingurita de coaja de lamaie
- 1 lingurita aroma de vanilie
- fructe (ananas, portocale, mandarine, cirese confiate)

Pentru glazura:

Banuti pentru glasat si ganache cu gust de portocala. (Dar puteti glazura si cu banuti cu aroma de lamaiefistic sau capsuna).

 

 Preparare:

Mixati ouale cu zaharul. Adaugati pe rand uleiul, apa, iar la final faina amestecata cu praful de copt. Turnati compozitia intr-o forma rotunda cu diametrul de 6 cm. Presarati coaja de lamaie rasa deasupra compozitiei si dati-o la cuptor pentru aproimativ 20 de minute.

Pentru crema: Mixati galbenusurile spuma cu zaharul (cam 10 minute), adaugati treptat laptele si puneti cratita pe foc mic, amestecand mereu pana se ingroasa compozitia si ajunge de consistenta unei smanatani.
Lasati crema sa se raceasca. Foile de gelatina le hidratati in 90 ml apa rece. Dupa 5 minute incorporati gelatina peste crema de oua racita. Albusurile le bateti spuma tare si le adaugati peste crema de oua racita, amestecand cu o lingura de jos in sus. Frisca o mixati spuma si o adaugati la compozitia de mai sus, amestecand cu lingura, prin miscari circulare, de jos in sus. Tava rotunda de tort (d=26 cm) o treceti printr-un jet de apa rece, o tapetati cu o folie alimentara, apoi asezati fructele, turnati jumatate din crema, apoi inca un rand de fructe si restul de crema , iar la final aseza glazura de portocale (facuta in prealabil in bain-marie). Puneti tortul la frigider pentru circa 7 ore sau de seara pana dimineata, apoi desfaceti cercul tavii in care ati montat tortul, scoateti folia si feliati-l. 

Recenzii

Aromati! Gustosi! Apreciez ca au arome naturale!
Scrie un comentariu

Link-uri utile

.
Posibil sa te intereseze
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare