Carbune alimentar praf activat Carbo 1000-Laboratoire SFB - 150 gr

Carbune alimentar praf activat Carbo 1000-Laboratoire SFB - 150 gr 

O pudră cu multiple întrebuințări de a avea mereu la îndemână în bucătărie: colorant alimentar negru eficient (neazoic și solubil în apă) și supliment nutritiv cu numeroase proprietăți adsorbante și igienizante!

Descriere : 

Un produs cu dublă utilizare: colorant alimentar negru care nu schimbă gustul alimentelor tale dar și un supliment nutritiv care ajută la reducerea excesului de flatulență după masă!

Descoperiți Carbonul Alimentar Activat „Carbo 1000” din laboratorul SFB, un ingredient revoluționar pentru rețetele dumneavoastră de panificație și patiserie. Acest cărbune pudră, 100% natural și vegetal, nu este recunoscut doar pentru beneficiile pe care le are asupra digestiei, ci este și un excelent colorant natural pentru a vă îmbogăți pâinile, baghetele, macaroanele și alte creații culinare cu o notă de originalitate.

Caracteristici principale :

 • Calitate superioară: pulbere de cărbune activ, fabricat conform standardelor înalte ale SFB Laboratoire.
 • Versatil: Ideal pentru colorarea naturală în brutării și patiserie.
 • Beneficii pentru sănătate: Cunoscut pentru proprietățile sale absorbante și detoxifiante.
 • Usor de folosit: Se amesteca usor cu alte ingrediente pentru un rezultat omogen.
 • Dozare: Utilizați după cum este necesar pentru rețeta dvs. Vă recomandăm 15 g (adică 3 linguri) pe kg de făină în aluatul de pâine, aluatul de pizza sau aluatul de pâine pentru burger (chile) pentru a obține un negru intens. Prin reducerea dozei obținem un gri mai mult sau mai puțin intens.

Aplicații în fabricarea pâinii: cărbunele alimentar „Carbo 1000” este perfect pentru a crea pâini și produse de patiserie unice și la modă. Ofera o culoare neagra intensa si naturala, fara a altera gustul preparatelor tale. Fie ca la paine speciala, baghete artistice sau decoratiuni pe produsele de patiserie tale, acest carbune vegetal este aliatul tau pentru creatii originale si sanatoase. Burgerii și pizzale tale vor căpăta o altă dimensiune.

Instructiuni de utilizare: Incorporati carbune activat „Carbo 1000” in aluat la inceputul prepararii. Începeți cu o cantitate mică și ajustați în funcție de intensitatea dorită a culorii.

Beneficii pentru sănătate și utilizare ca supliment alimentar: Cărbunele alimentar activat „Carbo 1000” de la SFB nu se limitează la utilizarea în brutării. Este, de asemenea, un supliment alimentar recunoscut pentru multiplele sale beneficii pentru sănătate. Datorită proprietăților sale absorbante, cărbunele activat ajută la reducerea balonării și la îmbunătățirea digestiei. De asemenea, este apreciat pentru capacitatea sa de a purifica și detoxifica organismul, ajutând la eliminarea toxinelor nedorite. Adăugând o cantitate mică din acest cărbune în băuturi sau mese, puteți beneficia de ajutor natural în menținerea unui sistem digestiv sănătos și echilibrat. Este important să respectați doza recomandată și să consultați un profesionist din domeniul sănătății pentru utilizarea regulată ca supliment alimentar.

Laboratorul SFB: sucuri de fructe si superfructe

De mai bine de 30 de ani, SFB are o experiență bogată cu cercetători sau profesioniști din domeniul sănătății și oameni de știință din întreaga lume.

SFB oferă o selecție a acestor produse minunate descoperite special pentru tine. Putem găsi o gamă completă de produse naturale și organice și suplimente alimentare pentru sănătatea, fitnessul și frumusețea dumneavoastră. Putem găsi multe produse pentru stres, anxietate, bunăstare, frumusețe, sportivi, detoxifiere, alergii...

Laboratorul SFB

Compozitie:
Cărbune vegetal activat. Pentru 1 lingură rasă: aproximativ 5 g de cărbune vegetal activat
Origine:Franta
Produsul se livreaza in 5-8 zile
 
 
 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

93,00 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 186 point
Puncte premiu: 5 points
+
BIEN MANGER
Since 2000, BienManger has been researching in each region of France and in each count...
Charbon alimentaire activé en poudre Carbo 1000-Laboratoire SFB livreaza in 5-8 zile din Franta
ORIGINEFRANTA
Banner de inchiriat