Ceai de Boboci de Trandafiri 50g

Note de degustare:

Un gust și o aromă plină de trandafir se potriveste cu frumusețea vizuală a acestor muguri și petale de trandafir! Acest ceai liniștitor din plante constă exclusiv din muguri și petale de trandafir. Ceaiul oferă o aromă de flori, un gust dulce și ușor.. Se crede că trandafirii îmbunătățesc digestia, circulația sângelui, hrănesc pielea și îmbunătățesc starea de spirit. Acest ceai fără cofeină este un excelent remediu pentru împrospătare, cu calități calmante pentru a vă imbunatati ziua.

Doza de Utilizare:

O lingura de Boboci de Trandafiri la o Cana cu apa

Mod de Preparare:

 • Muguri de trandafiri , mărunțiți grosier
  Pentru a face ceai de trandafiri de înaltă calitate, foloseste muguri de trandafiri de calitate alimentară în loc de petale de trandafir, deoarece se pare că aroma este mai bună și mai intensă. Tăiați grosier mugurii de trandafiri, astfel încât apa să își poată face loc între petale pentru a infuza și a extrage aroma.
 • Apa
  Calitatea apei este o mare parte a ceea ce face ca ceaiul să aibă un gust bun. Folosiți apă filtrată ori de câte ori este posibil.

Ceai Cald

 1. Fierbe apa.
  În loc de apă de la robinet, fierbeți apa filtrată. Cu cât apa are un gust mai bun, cu atât ceaiul tău de trandafiri va avea un gust mai bun. Fierbeți puțină apă în plus pentru a vă încălzi ceainicul.
 2. Încălziți ceainic (Cana pentru infuzie).
  Turnați apă fiartă în ceainic și răsuciți apa în jur. Aruncă apa. Acest pas ar trebui să fie întotdeauna inclus pentru a prepara ceaiul în mod corespunzător. Practic este aceeași idee ca preîncălzirea unui cuptor.
 3. Pune muguri de trandafiri uscati tocati in ceainic si adauga apa fierbinte. Acoperiți ceainic și înfuzați.
  Ține ceainicul acoperit pentru a menține apa fierbinte.
 4. Strecurați mugurii de trandafiri și turnați ceaiul fierbinte într-o ceașcă de ceai.

Ceai Rece cu Gheata

 1. Pune muguri de trandafiri uscati tocati si apa intr-un pahar sau un recipient de sticla. Acoperiți și puneți la frigider pentru a se prepara la rece.
  Utilizați apă rece sau filtrată la temperatura camerei. (O vas pentru infuzie din sticla ușurează, deoarece vine cu o sită încorporată.)
 2. Strecurați mugurii de trandafiri și turnați ceaiul într-o ceașcă.
  Ceaiul preparat la rece este deja răcit, așa că adăugarea de gheață este opțională.

Declinarea raspunderii medicale pentru ceaiurile noastre

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Pentru beneficii maxime pentru sănătate, ceaiurile noastre ar trebui consumate împreună cu o dietă echilibrată și o rutină de exerciții fizice.
Ceaiurile noastre nu sunt destinate să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină vreo boală și nici să înlocuiască orice tratament sau intervenție chirurgicală care ar fi putut fi prescrisă de medicul dumneavoastră. Ar trebui să vă consultați medicul înainte de a vă trata cu ceaiuri, de a le amesteca cu orice medicamente sau de a le lua în loc de medicamentele prescrise.

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 6973266611805
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

14712
24,20 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 49 point
Puncte premiu: 1 point
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Ceai de Boboci de Trandafiri 50g
GTINEAN 6973266611805
 • Cele mai vandute produse
 • Cele mai populare
Cele mai vandute produse