Ceai de Osmanthus 40g

14710
27,30 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 55 point
Puncte premiu: 1 point
Ceai de Osmanthus 40g
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...

Ceaiul Osmanthus este obținut din fabricarea plantei cu flori Osmanthus fragrans, care este cultivată numai în China . Ceaiul Osmanthus este plin de arome bogate și beneficii pentru sănătate.

Ce tip de ceai este osmanthus? 
 
Florile de osmanthus sunt recoltate la sfârșitul verii, uscate și folosite pentru a face ceai de flori chinezești , pentru a parfuma ceaiuri adevărate sau pentru a face dulcețuri, lichioruri, prăjituri și alte alimente. Osmanthus este un ingredient foarte popular și în cosmetică. Florile sunt mici și frumoase, cu o culoare galben-aurie intensă.
 
Ceaiul de Osmanthus este o detoxifiere naturală și ajută la eliminarea organismului de toxine, în special în rinichi și ficat . Consumul regulat de ceai de Osmanthus te face sa te simti plin de energie si revigorat si este adesea folosit in medicina chineza ca agent de curatare.
 
Pentru a face acest ceai de osmanthus super ușor, adăugați o linguriță de flori de osmanthus uscate într-o ceașcă de ceai. Se toarnă apă clocotită și se acoperă paharul cu capac. Lăsați să se scurgă 2-3 minute. La sfarsit adaugati 2 lingurite de miere, amestecati bine si savurati!

Declinarea raspunderii medicale pentru ceaiurile noastre

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Pentru beneficii maxime pentru sănătate, ceaiurile noastre ar trebui consumate împreună cu o dietă echilibrată și o rutină de exerciții fizice.
Ceaiurile noastre nu sunt destinate să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină vreo boală și nici să înlocuiască orice tratament sau intervenție chirurgicală care ar fi putut fi prescrisă de medicul dumneavoastră. Ar trebui să vă consultați medicul înainte de a vă trata cu ceaiuri, de a le amesteca cu orice medicamente sau de a le lua în loc de medicamentele prescrise.

 
Medicina tradiționala chinezeasca foloseste ceaiul de osmanthus pentru a purifica sângele. Se spune că ceaiul de Osmanthus ameliorează organismul de oboseală și previne somnolența . Ceaiul conține cobalt, mangan, seleniu, molibden, neo-beta-caroten B, trans-alfa-caroten ajută la prevenirea deceselor premature și trans-beta-caroten.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
.
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
Posibil sa te intereseze
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare