Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Chilli / Bird's Eye ( Punga de 5 kg )

226,00 RON
45,20 RON  per 1.00 kg
/ Punga
in stoc
Pretul in puncte: 452 point
Puncte premiu: 11 points
+

Cantitatea minima pentru "Chilli / Bird's Eye ( Punga de 5 kg )" este 1.

Chilli / Bird's Eye , Origine Uganda
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...

Chilli / Bird's Eye aromat si picant, produs 100% natural

Specificatii organoleptice:

- Culoare: rosu-portocaliu

- Gust si aromă: tipice, caracteristice, fără gusturi sau mirosuri straine

Specificatii fizico-chimice:

- Consistența: specifica de chilli deshidratat
- Conținutul de apă: nu mai mult de 10,0%

- Conținut de aflatoxină: B1 <5μg / kg
                                       B1 + B2 + G1 + G2 <10 μg / kg
- Ochratoxina A: 15 ug / kg
- Insecte: lipsesc

Produsul Chilli / Bird's Eye este non OMG.
- Conținutul de alergeni: absent

Produsul Chilli / Bird's Eye nu este iradiat.

Specificatii microbiologice:

- Salmonella: absent in 25 gr

- Bacteriile Coli: <1,0x10w în 1g

Metale grele:

- Plumb: nu mai mult de 1,0 mg / kg
- Cadmiu: nu mai mult de 0,3 mg / kg

Cerințe de pesticide privind conținutul de pesticide este conform actelor WE nr 396/2005 z dn. 23 februarie 2005 r. și specific actelor de ultimă oră.

Condiții de depozitare: incaperi uscate, întunecate; temperatura nu mai mare de 25 grade C; umiditate relativă până la 80%

Etichetarea: denumirea produsului, greutatea netă, data de expirare, condițiile de depozitare, numele și adresa producătorului / distribuitorului, lot nr.

Ambalarea: pungi de 18 kg din polipropilenă, dar ambalam si in pungi alimentare de 5 kg

Perioada de valabilitate: 24 luni

Origine: Uganda

 

Planta de chili de ochi de pasăre este o plantă perenă cu fructe mici, conice, adesea intalnite două sau trei bucati crescute pe o ramura. Fructele sunt foarte înțepătoare/picante. Este deseori confundat cu un chili cu aspect similar, derivat din specia Capsicum frutescens, cultivar „siling labuyo”.

Chili bird eye este mici dimensiuni, dar este foarte picant. Măsoară aproximativ 50.000 - 100.000 de unități Scoville, care se află la jumătatea inferioară a gamei pentru habanero mai picant, dar este de precizat ca iuteala este mult mai profunda decât pentru un jalapeño comun.

Toți ardeii chilii se găsesc astăzi în întreaga lume dar ei își au originile in Thailanda. Au fost răspândiți de coloniști, misionari și comercianți spanioli și portughezi, împreună cu multe alte culturi acum comune, precum porumbul, roșiile și ananasul. Soiurile de chili găsite astăzi în Asia de Sud-Est au fost aduse de acolo în secolul al XVI-lea sau al XVII-lea.

În bucătăria asiatica, acești chili/bird's eye sunt folosiți în supe, salate și mâncăruri prăjite. De asemenea, sunt pusi într-o mare varietate de sosuri, paste și marinate, folosite ca si condiment sau mâncate crude, atât proaspete cât și uscate.

Acești chili/bird's eye sunt foarte apreciați pentru gustul fructat și pentru iuteala extremă. Sunt utilizati pe scară largă în multe feluri de mâncaruri cunoscute thailandeze, cum ar fi în curry Thai și în salate thailandeze, verzi, precum și în roșii coapte; sau pot fi consumati doar cruzi, de exemplu, khao kha mu (tocanița de porc înăbușită, condimentata cu chili/bird's eye servită cu orez).

Istoric ardeiul iute a fost folosit ca remediu natural pentru artrită, reumatism, flatulență și dureri de dinți, și pot fi folosiți ca un produs respingător de insecte atunci când este amestecat cu apă.

Iuteala chili/bird's eye variază între 50.000 și 100.000 de unități pe scara Scoville. Comparați acest lucru cu un ardei tipic jalapeno, care este în medie de 5.000 SHU, iar iuteala ochiului de pasare este de la 10 până la 20 de ori mai fierbinte. 

 

Componentele esențiale ale chili/bird's eye oferă diverse beneficii pentru sănătate. 

Tind să aibă cea mai mare parte de culoare roșie. Dar pot fi văzuti și în culori ca galben, negru, grena și chiar violet. Chiar dacă are dimensiuni mici, iuteala este destul de intensă.

Ardeiul iute Bird's eye este considerat unul dintre cei mai tari ardei iute din lume. Față de alte specii, producția sa este foarte scăzută. Chili-ul birds eye nu este de obicei văzut în supermarketuri sau în alte magazine de legume.

Este influențial în pierderea în greutate.
Sunt cunoscuți pentru calitățile de reducere a greutății. Pot juca un rol cheie în creșterea metabolismului organismului. Drept urmare, temperatura corpului ar crește. Pentru a readuce corpul la temperatura inițială, corpul ar arde mai multe calorii, accelerând astfel rata metabolismului. Creșterea metabolismului este benefică deoarece forteaza utilizarea grăsimilor neutilizate stocate în diverse părți ale corpului. Creșterea metabolismului duce la mai multe transpirații și, prin urmare, la pierderea în greutate. Metabolizarea rapidă si digestia corespunzătoare pot reduce șansele de acumulare de grăsime în organism.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Posibil sa te intereseze
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare