Ciocolata Alba, Belgiana, Dropsuri Barry Callebaut Punga 0,4kg Cacao 28%

REȚETA N° W2

Uimește cu cea mai emblematică ciocolată albă.
Rețeta N° W2 este o altă rețetă originală a lui Octaaf Callebaut, care a devenit ciocolata preferată a multor bucătari. Această ciocolată este cât se poate de belgiană, deoarece este făcută în principal cu lapte de la vaci care pasc pe pășuni belgiene și zahăr din sfeclă de zahăr cultivată local.
Are un gust încântător cu note pronunțate lăptoase, cremoase, caramelizate și de vanilie care sunt într-un echilibru perfect. W2 poate fi combinat cu o gamă largă de ingrediente și arome: de la acru la amar, condimente la ierburi și de la fructe la bere.
Cu fluiditatea sa medie, aceasta este o ciocolată excelentă. Folosita în batoane de ciocolată sau în figuri goale, te ia prin surprindere cu luciul său minunat satinat și textura captivantă. Și bazați-vă pe deplin pe el pentru a aroma mousse-uri, creme, înghețate, băuturi și sosuri.

CUM SE PREPARĂ GLAZURĂ DE CIOCOLATĂ CU CALLETS™ 

Aflați cum să faceți și să aplicați o glazură perfectă cu oglindă de ciocolată cu Callebaut Callets™. Îți va plăcea strălucirea ridicată și gustul pronunțat de ciocolată.

BINE DE STIUT

De ce ar trebui să ții la cont când faci o glazură de ciocolată?


Crearea unei rețete de glazură de ciocolată perfect echilibrată este crucială pentru a obține rezultate impecabile. Va oferi glazurii textura potrivită, astfel încât să reziste pe tort cel puțin 2 zile.

O rețetă perfect echilibrată garantează, de asemenea, luciul tipic ca oglindă și culoarea profundă apetisantă în glazura de ciocolată.

Amestecați ingredientele cu un blender cu bețișoare la viteză mică într-un recipient înalt și îngust. Pentru a evita crearea de bule de aer, asigurați-vă că mișcați ușor blenderul în sus și în jos și mențineți în permanență lama sub suprafața lichidului.

Respectați temperaturile de gătire pentru a obține grosimea perfectă a glazurii: suficient de suplu pentru a fi tăiat fără probleme, suficient de dens pentru a ține prajitura.

Pentru a obține o glazură netedă, fără cocoloașe, este esențial să treceți amestecul printr-o sită fină după ce l-ați omogenizat cu blenderul.

Păstrați glazura într-un bol la frigider. Acoperiți glazura cu o foaie de folie alimentară pentru a nu intra în contact cu aerul. Se poate păstra aproximativ o săptămână.

Înainte de aplicarea pe produse de patiserie: se încălzește glazura la ±35°C. Acest lucru îi conferă fluiditatea ideală pentru a fi aplicat ușor și uniform.

Aplicați întotdeauna glazura de ciocolată pe produse de patiserie congelate la exact -18°C.

Scoateți produsele de patiserie de pe grătar de îndată ce glazura încetează să mai picure, deci înainte de a se întări. În caz contrar, ați putea rupe, găuri glazura.

Produsele de patiserie glazurate se pot păstra la congelator la -18°C. Când le scoți, păstrează-le la frigider la 4°C imediat timp de cel puțin 2 ore pentru a evita condensul.

Necesar:

 • 320 g apă
 • 640 g zahăr
 • 640 g sirop de glucoză
 • 340 g masa de gelatina
 • 425 g lapte condensat
 • 620 g ciocolată Callebaut 
 • O spatulă
 • Un blender 
 • O plită
 • O cratita

Pasul 1
Amestecați apa, zahărul și siropul de glucoză în timp ce amestecul se încălzește la 105°C.

Pasul 2
Puneți laptele condensat, ciocolata și masa de gelatină într-un recipient înalt și adăugați amestecul care fierbe.

Pasul 3
Amestecă totul ușor. Țineți mereu lama blenderului sub suprafața lichidului pentru a evita crearea de bule de aer.

Pasul 4
Acoperiți glazura cu o foaie de folie alimentară pentru a nu intra în contact cu aerul. Asigurați-vă că atinge suprafața amestecului.

Pasul 5
Lăsați glazura să se odihnească la frigider timp de 24 de ore. După aceea, glazura este gata.

Pasul 6
Scoateți glazura din frigider și încălziți-o la cuptorul cu microunde la 35°C.

Pasul 7
Amestecați glazura din nou pentru a-i oferi o temperatură uniformă pe tot parcursul.

Pasul 8
Luați produsele de patiserie (pe care le-ați pus pe un grătar și le-ați congelat la -18°C) din congelator și aplicați imediat glazura.

Pasul 9
Lăsați glazura să picure câteva minute. Când a încetat să mai picure, scoateți produsele de patiserie de pe grătar și așezați-le pe o farfurie de desert sau o masă de tort.

Pasul 10
Păstrați glazura rămasă la frigider la 4°C. Astfel, îl vei avea la dispoziție ori de câte ori vei dori să termini celelalte produse de patiserie.

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Tacea Mioara
27/10/2022
Achiziție neconfirmată
Produse fără gluten
Avantaje
Folosesc această minunată ciocolată.
Dezavantaje
E perfectă.
Comentarii
Bună!
Îmi puteți spune, va rog, ciocolata Calebaut conține gluten?
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Tacea Mioara
Tacea Mioara
Achiziție neconfirmată
27/10/2022
Produse fără gluten
Avantaje
Folosesc această minunată ciocolată.
Dezavantaje
E perfectă.
Comentarii
Bună!
Îmi puteți spune, va rog, ciocolata Calebaut conține gluten?
A fost utilă această recenzie?
20 12
Catalin
Raspuns oferit de:: Catalin
28/10/2022
Ciocolata Callebaut alba nu contine Gluten
Scrie un comentariu
Întrebări
Culoare:
Alb
Ambalare :
400 grame
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

215801
29,90 RON
74,75 RON  per 1.00 kg
/ Punga
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 3+ 7+ 21+
Pret 29,30 RON
73,25 RON  per 1.00 kg
28,70 RON
71,75 RON  per 1.00 kg
28,11 RON
70,28 RON  per 1.00 kg
in stoc
Pretul in puncte: 60 point
Puncte premiu: 1 point
+
1 recenzie Scrie un comentariu
Ciocolata Alba Dropsuri Barry Callebaut Punga 0,4kg
Banner de inchiriat
 • Cele mai vandute produse
 • Cele mai populare
Cele mai vandute produse