Cleste Foarfeca Pentru Bucatarie – 1 Paleta Plina & 1 Paleta  Grila- Otel Inoxidabi & Plastic – 25,5 Centimetri- Kmt Style – 2407321

DESCRIERE PRODUS

 • Clestele foarfeca pentru bucatarie este o ustensila utila pentru intoarcerea, prinderea, servirea sau amestecarea produselor pregatite la gratar, aperitivelor, placintelor, pizzei, salatelor, produselor de patiserie
 • Material:
 • Palete: otel inoxidabil
 • Maner: plastic rezistent
 • Culoare:
 • Palete: gri cromat
 • Manere: negre
 • Model cleste: cleste cu 2 palete, una plina si una cu grila, si manere tip foarfeca
 • Dimensiuni:
 • Lungime totala: 25,5 cm
 • Lungime paleta: 7,5 cm
 • Latime paleta: 5 cm
 • Lungime maner: 17 cm
 • Caracteristici:
 • Constructie robusta
 • Usor de utilizat
 • Prindere sigura si ergonomica
 • Miscare inchidere/ deschidere lina
 • Paleta gril permite scurgerea uleiului in exces
 • Versatil
 • Durata mare de viata
 • Curatare: curatarea se face manual. A nu se utiliza produse si ustensile de curatat abrazive
 • Depozitare: inainte de depozitare curatati si uscati bine clestele de bucatarie. Păstrați-l într-un loc uscat pentru o durata mare de viata
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

UTILIZARE PRODUS

 • Clestele foafeca pentru bucatarie este o ustensila utila si versatila, ce va ajuta in prepararea si servirea preparatelor culinare, zi de zi
 • Constructia asemanatoare de foarfeca face manevrarea produselor usor, fara efort
 • Designul paletelor, una plina si una cu gril asigura o prinderea ferma, dar si scurgerea uleiului in exces
 • Manerele, tip foarfeca, sunt netede, ergonomice, cu un grip bun, nu permit alunecarea mainilor, in timpul utilizarii clestelui,  asigură o prindere confortabilă și sigură
 • Clestele foarfeca este excelent pentru grătar în bucătărie sau grătar în aer liber. Funcționează bine pentru întoarcerea și ridicarea aperitivului de brânză, pește, crab, pui, curcan, burger, sparanghel, salată de legume, escargot, patiserie, prăjitură și taco
 • Clestele foarfeca este potrivit pentru servirea aperitivelor, produselor de patiserie si cofetrie, fripturilor sau salatelor
 • Clestele un instrument versatil și util în bucătărie, ce combină funcționalitatea unei foarfece cu cea a unui clește.
 • Design-ul clestelui este special conceput pentru a strânge sau a prinde alimentele. Acest lucru este util pentru a manipula alimente fierbinți sau delicate, cum ar fi crustaceele,
 • Clestele foarfece sunt un instrument de bucătărie util și versatil, potrivit pentru o gamă largă de sarcini culinare.

INTRETINEREA USTENSILELOR DIN OTEL INOXIDABIL

 • Întreținerea ustensilelor din oțel inoxidabil este importantă pentru a menține aspectul lor frumos și pentru a prelungi durata lor de viață. Iată câteva sfaturi pentru îngrijirea corectă a ustensilelor din oțel inoxidabil:
 1. Curățare regulată: Spălați ustensilele imediat după utilizare cu apă caldă și săpun blând. Evitați utilizarea bureților abrazivi sau a perilor dure, deoarece acestea pot zgâria suprafața.
 2. Evitați săpunurile abrazive: Folosiți un săpun lichid sau un detergent delicat pentru a curăța ustensilele. Săpunurile abrazive sau cu particule abrazive pot deteriora aspectul suprafeței de oțel inoxidabil.
 3. Clătiți și uscați bine: După spălare, clătiți bine ustensilele pentru a îndepărta complet urmele de săpun sau detergenți. Umezimea persistentă poate duce la apariția petelor de apă. După clătire, ștergeți ustensilele cu un prosop curat și uscat pentru a preveni apariția petelor.
 4. Evitați contactul cu sărurile: Sărurile și mineralele prezente în apă pot duce la formarea petelor inestetice pe suprafața oțelului inoxidabil. Dacă aveți apă dură, puteți folosi apă distilată sau puteți șterge suprafața cu o cârpă moale și uscată după utilizare.
 5. Produse de curățare specializate: Dacă apar pete sau murdărie persistentă, puteți utiliza produse de curățare specializate pentru oțel inoxidabil. Asigurați-vă că aceste produse sunt formulate pentru uz alimentar și respectați instrucțiunile producătorului.
 6. Evitați contactul cu clorul: Clorul și substanțele care conțin clor pot provoca deteriorarea oțelului inoxidabil. Evitați utilizarea produselor de curățare care conțin clor și nu expuneți ustensilele la substanțe dezinfectante pe bază de clor.
 7. Evitați loviturile și zgârieturile: Încercați să evitați loviturile puternice sau zgârieturile pe suprafața ustensilelor, deoarece acestea pot cauza deformări sau deteriorări.
 8. Polizare periodică: Pentru a menține luciul și strălucirea oțelului inoxidabil, puteți folosi un produs de polizare specializat pentru ocazii de întreținere. Urmați instrucțiunile producătorului pentru utilizare.
 9. Nu folosiți ustensile de metal: Evitați utilizarea ustensilelor de metal în timpul gătitului, deoarece acestea pot zgâria suprafața. Înlocuiți-le cu ustensile din lemn, silicon sau plastic pentru a preveni deteriorarea.
 10. Stocați într-un loc uscat: După utilizare și curățare, depozitați ustensilele într-un loc uscat și bine ventilat. Evitați depozitarea în locuri umede sau umede pentru a preveni coroziunea.
 • Respectând aceste sfaturi, veți menține aspectul și calitatea ustensilelor din oțel inoxidabil în timp și veți putea bucura de utilizarea lor pe termen lung.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

AN

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8435632073214
ORIGINE:
CHINA
Culoare:
Argintiu
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17969
19,50 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 39 point
Puncte premiu: 1 point
Adăugați la lista de preferințe Comparati
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Clestele foafeca pentru bucatarie este o ustensila utila si versatila, ce va ajuta in prepararea si servirea preparatelor culinare, zi de zi. Constructia asemanatoare de foarfeca face manevrarea produselor usor, fara efort. Designul paletelor, una plina si una cu gril asigura o prinderea ferma, dar si scurgerea uleiului in exces. Manerele, tip foarfeca, sunt netede, ergonomice, cu un grip bun, nu permit alunecarea mainilor, in timpul utilizarii clestelui,  asigură o prindere confortabilă și sigură
GTINEAN 8435632073214 ORIGINECHINA
Banner de inchiriat