Coacaze Negre Deshidratate (Punga 5,0 kg)

 

Coacaze Negre Deshidratate ambalate in pungi alimentare de 5kg

Aspect : coacaze negre cu continut de apa de maxim 10%, cu gust si aroma caracteristica.

Depozitarea Coacazelor Negre Deshidratate se face in spatii uscate, curate, lipsite de umiditate , in ambalajul original inchis.

Termenul de valabilitate pentru Coacazele Negre Deshidratate este de 12 luni de la data fabricatiei, in conditiile de depozitare mentionate anterior.

Origine : Polonia

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Anca B
15/05/2023
Achizitie Verificata
Ideale pentru ceai si prajituri
Comentarii
Coacazele sunt foarte sanatoase si gustoase. Le folosim in sezonul rece la prepararea prajiturilor si a ceaiurilor. Cateodata le folosim ca atare pe post de snack la film.
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Anca B
Anca B
Achizitie Verificata
15/05/2023
Ideale pentru ceai si prajituri
Comentarii
Coacazele sunt foarte sanatoase si gustoase. Le folosim in sezonul rece la prepararea prajiturilor si a ceaiurilor. Cateodata le folosim ca atare pe post de snack la film.
A fost utilă această recenzie?
48 8
Paul
Paul
Achizitie Verificata
22/07/2020
Comentarii
Foarte sănătoase, un pic acrișoare, le rehidratezi in apa, lasi 10 minute sa se umfle.. un pumn de fructe pe zi, si ți-ai asigurat doza zilnica de vitamine și antioxidanți
A fost utilă această recenzie?
30 21
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 0745760601943
Ambalare :
5 Kg
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

10313
377,00 RON
75,40 RON  per 1.00 kg
/ Punga
in stoc
Pretul in puncte: 754 point
Puncte premiu: 19 points
+

Cantitatea minima pentru "Coacaze Negre Deshidratate (Punga 5,0 kg)" este 1.

2 recenzii Scrie un comentariu
Coacaze, Origine Polonia
GTINEAN 0745760601943
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare
Cele mai vandute produse