Crema Caramel Fill 100% Barry Callebaut, 5 kg

Caramel

În multe bucătării de astăzi, personalul este limitat și există doar 24 de ore într-o zi. Deci, a face caramele de la zero nu este întotdeauna o opțiune. Cu Callebaut's Caramel, asta se schimbă: poți conta pe un caramel autentic, cu un gust deosebit, făcut cu cele mai bune ingrediente și fără arome sau coloranți artificiali. Are un gust profund și îndrăzneț de caramel și o culoare maro-aurie, tipică pentru caramelele de casă. Și cea mai bună parte: este acolo, la îndemână, fără a crește volumul de muncă al personalului tău!
Bucătarii noștri au elaborat rețeta de caramel în așa fel încât să fie ușor de lucrat și să vă permită să o utilizați pentru orice, de la umplerea bomboanelor până la completarea deserturilor. Are o coadă scurtă pentru o piping perfectă în delicatese mici precum bomboane sau batoane. Și este suficient de ferm pentru a fi perfect versatil, pentru a acoperi, de asemenea, prăjiturile, produsele de patiserie și deserturile sau pentru a-ți aroma cremele și crémeux-urile. Mai mult decât atât, noul caramel este ușor de reglat cu propria ta atingere personală: amestecarea cu flori de sal sau crunch, sau amestecarea cu ciocolată pentru a crea fudge de ciocolată. 

Caracteristici principale

Caramel autentic, universal – pentru toate aplicațiile
, textura fluidă groasă și stabilă pentru utilizare ușoară

 

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

215802
199,00 RON
39,80 RON  per 1.00 kg
/ Galeata
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 2+ 5+ 10+
Pret 195,02 RON
39,00 RON  per 1.00 kg
193,03 RON
38,61 RON  per 1.00 kg
189,05 RON
37,81 RON  per 1.00 kg
in stoc
Pretul in puncte: 398 point
Puncte premiu: 10 points
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Crema Caramel Fill 100% Barry Callebaut, 5 kg
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare
Cele mai vandute produse