Atentie Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. DA
+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Cutit Dezosat cu Lama Semi-Flexibila 14 cm

11859
25,00 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 50 point
Puncte premiu: 1 point
Greutate: 0.200 kg
+
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...

Descriere

Cutit Profesional pentru Dezosat cu lama Semi-Flexibila 14 cm

Dimensiuni : Lama 14 cm, Maner 14 cm

Lungime totala 28 cm


 • Lama germană din oțel inoxidabil cu conținut ridicat de carbon - același oțel folosit de multe mărci germane de top
 • Manerul permite o aderență confortabilă, ușor de lucrat
 • Ideal pentru transarea cărnii, prelucrarea vanatului și dezosarea cărnii
 • Construit pentru performanță și durabilitate

Cuțitele de dezosare sunt o alegere excelentă atât pentru bucătarii profesioniști, cât și macelari profesionisti. Popular printre procesatorii industriali de carne, măcelăriile, magazinele alimentare și piețele de carne. Cu o lungime ideala a lamei si datorita flexibilități lamei, puteți executa orice operatie de dezosare a carnii de porc, vita sau pui. 

Cum se alege un cuțit de dezosat ?

Tipul de cuțit de dezosare pe care îl utilizați va depinde în mare măsură de locul de muncă pentru care este necesar și de tipul de carne pe care îl veți manipula. Când alegeți un cuțit de dezosare, veți avea următoarele opțiuni:

 • Cutit cu lama Curbata. Lama curba a unui cuțit de dezosare este excelentă pentru a îndepărta pielea peștilor dintr-o singură taietura, precum și pentru a face sectionari lungi și precise prin carnea ce inconjoara osul. Această formă poate face, de asemenea, unele lucrări delicate, cum ar fi transarea carnii unei prepelițe,  deoarece unghiul curbei permite o manevrabilitate mai eficientă în jurul spațiilor mici.
 • Cutit cu lama Dreapta. Acest cutit este mai ușor de manevrat pentru transarea unor bucăți mari de carne, cum ar fi carnea de vită. Interesant este faptul că multe cuțite tradiționale japoneze de file sunt drepte.  În mâinile unui expert, aceste cuțite sunt ideale pentru tăieri de mare viteză.
 • Cutit cu lama Flexibila. Capacitatea de a se flexa este mai bună pentru lucrări complicate (dezosare), deoarece permite cuțitului să taie pe linga curbura oaselor mai ușor. De asemenea se poate plia pe zona articulatiilor dintre oase fara a se rupe.
 • Cutit cu lama Rigida.  Lamele rigide pot fi folosite pentru tăierea și porționarea bucatilor mari de carne fara os.
 • Cutit cu lama Subţire. Nu toate lamele subțiri sunt neapărat flexibile. Uneori, sunt necesare lame mai subțiri pentru tăierea în jurul oaselor mai mici. Lamele mai subțiri executa taieturi precise , de asemenea, prin carne cu o rezistență mai mică (somon), provocând mai puțin rău cărnii mai delicate.

 

Atentie! 

Cutitele pentru transare sunt extrem de ascutite si pot fi folosite doar de personal calificat (bucatari, macelari, etc).

Recomandam a se utiliza manusa si sort din zale pentru a preveni accidentele.

 

 

Recenzii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Link-uri utile

.
Posibil sa te intereseze
 • Cele mai vandute produse
 • Cele mai populare