Indulcitor Glucoza ( Dextroza ) - Punga 1,0 kg

 Dextroza este un carbohidrat simplu cu asimilare rapida si indice glicemic ridicat, sursa rapida si eficienta de energie.Accelereaza recuperarea si dezvoltarea musculara, imbunatatind performanta sportivilor. Dextroza este obtinuta prin hidroliza enzimatica a porumbului.
 
Ingrediente : 100% dextroza monohidrat
 
 
Aplicatii
 •  Utilizata ca atare sau in prepararea suplimentelor nutritionale pentru sportivi, avand rol de refacere a rezervelor de glicogen   muscular.
 •  Dextroza are numeroase utilizari in industria alimentara in producerea biscuitilor, tartelor si diferitelor deserturi dar si in prepararea inghetatei , a iaurtului, bauturilor si produselor congelate. In industria produselor din miere se foloseste pentru un mai bun gust si pentru scaderea costurilor.
 • In industria farmaceutica dextroza se foloseste la producerea solutiilor intravenoase si a diferitelor medicamente. Este deasemenea utilizata in industria fibrelor artificiale.

 

Mod de utilizare : In cazul sportivilor se recomanda consumarea la sfarsitul antrenamentelor pentru refacerea rezervelor de glicogen muscular si dezvoltare musculara. Doza de utilizare : pana la 1,2 grame dextroza/kg greutate corporala. Se poate combina cu supliment proteic in raport de 1:2 ( de exemplu 100 grame dextroza si 50 grame proteina)

 

Valori nutritionale/100 grame de produs

 • Valori energetice : 364 kcal/1547KJ
 • Grasimi : < 0,1 grame din care saturate < 0,1 grame
 • Carbohidrati : 91 grame din care zaharuri : 91 grame
 • Proteine : < 0,1 grame

 

 - Aprobari : Produsul este in totala concordanta cu editia curenta a Food Chemical Codex. Ingredientele produsului sunt non GMO si nu deriva din ingrediente modificate genetic asa cum sunt definite in Directiva EC 1830/2003/EC privind etichetarea si trasabilitatea si 1829/2003/EC privind alimentele modificate genetic.

 

 - OMG : Produsul nu provine din materii prime modificate genetic.

 - Ambalare Dextroza este ambalata in punga alimentara, 1 kg.

 - Depozitare : In spatii uscate, racoroase si ventilate, fara expunere directa la lumina si caldura, in ambalajul original inchis

 - Valabilitate : Produsul depozitat in aceste conditii isi mentine proprietatile pana la 24 de luni de la data fabricatiei.

 

 Specificatie produs :

 - Dextrose on DS (%) : 99.5

 - DP2+on DS : < 0.5 

 - SO2 (mg/kg) : < 10 

 - Conductivitate, 28 Brix : < 20µS/cm (Conductivity meter-A1202)

 - Pierdere densitate vrac : 500.0-875.0g/dm(Gravimetric - A1101)

 - Halal Status : Certifiere Halal: Da

 - Vegetarian Status : Vegetarian: Potrivit / Vegan: Potrivit / Ovo-Vegetarian: Potrivit/ Lacto-Vegetarian: Potrivit/Lacto-Ovo-Vegetarian: Potrivit

 

 Origine : Germania/Spania/Italia

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Ambalare :
1 kg
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

10453
12,00 RON
12,00 RON  per 1.00 kg
/ Punga
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 1000+
Pret 11,40 RON
11,40 RON  per 1.00 kg
in stoc
Pretul in puncte: 24 point
Puncte premiu: 1 point
+

Cantitatea minima pentru "Indulcitor Glucoza ( Dextroza ) - Punga 1,0 kg" este 1.

Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Dextroza , origine Germania/Spania/Italia
 • Atasamente
 • Vizualizați toate variantele ca listă
 • Cele mai vandute produse
 • Cele mai populare
Cele mai vandute produse