Dole - Ananas Tropical Gold - Ananas Cuburi In Suc Propriu - 432 G.

DESCRIERE PRODUS

 • Conserva cu cubulete de ananas tropical gold in suc propriu 
 • Ambalare: conserva de aluminiu
 • Gramaj:
 • Continut net : 432 grame
 • Continut net ananas scurs: 272 grame
 • Dupa deschidere pastrati continutul la frigider intr-un recipient de sticla sau plastic.
 • Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricatiei. A se consuma inainte de data fabricatiei inscrisa pe ambalaj
 • Depozitare: se va depozita in spatii racoroase, intunecate, ferite de razele soarelui si surse de caldura. Dupa desigilarea ambalajului, se recomanda ca produsul sa fie pastrat la frigider
 • Tara de origine: Filipine
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

 INGREDIENTE

 • Ananas
 • Suc ananas

VALOARE ENERGETICA PENTRU 1OO GRAME PRODUS

 • Energie: 257 kj / 61 kcal
 • Grasimi: 0 grame
 • Grasimi saturate: 0 grame
 • Carbohidrati: 0 grame
 • Glucide: 14 grame
 • Zaharuri: 12 grame
 • Fibre: 1.1 grame
 • Proteine: <0.5 grame
 • Sare: 0 grame
 • Vitamina C 33.47 mg (41.83% din doza zilnica recomandata)

UTILIZARE PRODUS

 • Dole Ananas Tropical Gold este o alegere rafinată pentru cei care caută savoarea autentică a ananasului tropical. Acest sortiment a fost selecționat cu grijă din cele mai prețioase plantații, aducându-vă esența pură a exotismului direct în bucătăria dvs.

 • Fiecare felie de ananas este capturată în sucul său natural, păstrând aroma și textura sa proaspete. Prin utilizarea metodei de conservare în suc propriu, am reușit să păstrăm toate calitățile benefice ale fructului, oferindu-vă o experiență de gust autentică.

 • Dole Ananas Tropical Gold este un partener perfect pentru a adăuga o notă exotică oricărei rețete. Fie că îl folosiți în preparate dulci sau sărate, acest ananas în suc propriu își va etala aroma unică și savoarea sa delicioasă, transformând fiecare masă într-o aventură culinară.

   

   

 • Fiecare bucată de ananas păstrează autenticitatea fructului într-o textură suculentă și plină de prospețime. Gustul său dulce-acrișor va îmbogăți fiecare gustare sau preparat cu o notă subtilă de exotic.

 • Dole Ananas Tropical Gold este o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale, inclusiv vitamina C, care susține sistemul imunitar și contribuie la sănătatea pielii. Încorporând acest produs în dieta dvs., vă puteți bucura de beneficiile unei alimentații echilibrate și gustoase.

 • Produsul nostru este ambalat cu grijă pentru a vă oferi prospețimea și calitatea pe care le merități. Fiecare conservă Dole Ananas Tropical Gold este sigilată pentru a păstra gustul și prospețimea închise în interior.

 • Dole Ananas Tropical Gold în suc propriu vă oferă o experiență autentică a exotismului în fiecare felie. Cu gustul său inconfundabil, acest produs aduce bucuria fructelor tropicale direct în bucătăria dvs. Fie că îl savurați ca atare sau îl integrați în rețetele preferate, veți descoperi un univers de arome și posibilități culinare. Alegeți calitatea Dole pentru a aduce o notă de prospețime și rafinament în viața dvs. gastronomică.

SATISFACTIA CLIENTULUI 

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri  a unei experiente 100% satisfacataore este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele , atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 (AM)

 

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 0038900015053
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17919
11,50 RON /per bucata
in stoc
Nr 1
Pretul in puncte: 23 point
Puncte premiu: 1 point
+
Dole Ananas Tropical Gold este o alegere rafinată pentru cei care caută savoarea autentică a ananasului tropical. Acest sortiment a fost selecționat cu grijă din cele mai prețioase plantații, aducându-vă esența pură a exotismului direct în bucătăria dvs.
GTINEAN 0038900015053
Banner de inchiriat
 • Cele mai vandute produse
 • Cele mai populare
Cele mai vandute produse