Drojdie Uscata Instantanee– Cu Actiune Rapida – Angel- 500 Grame

DESCRIERE PRODUS

 • Drojdie uscata cu crestere rapida ideala pentru producerea painii si a produselor de patiserie
 • Ambalaj: folie de aluminiu vidata
 • Gramaj: 500 grame
 • Forma de prezentare: pudra granulata fin
 • Termen de valabilitate: 24 de luni de la data ambalarii. A se consuma inainte de data inscrisa pe ambalaj
 • Depozitare: se va depozita in spatii uscate si racoroase, ferite de razele soarelui si alte surse de caldura
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

INGREDIENTE

 • Drojdie – saccharomyces cerevisiae
 • Sorbitan monosteara
 • Ulei vegetal
 • Acid acorbic

UTILIZARE PRODUS

 • Drojdia uscată instantanee, cunoscută și sub denumirea de drojdie cu acțiune rapidă sau drojdie cu creștere rapidă, este un tip de drojdie folosită la copt pentru a dospi pâinea, chiflele și alte produse de patiserie.
 • Este cunoscuta pentru comoditatea și viteza sa în comparație cu drojdia uscată activă tradițională.
 • Drojdia uscată instantanee este procesată pentru a avea particule mai mici și o concentrație mai mare de celule vii de drojdie. Acest lucru îi permite să fie amestecat direct cu ingrediente uscate fără a fi nevoie de hidratare prealabilă în apă caldă. Principalul său avantaj este că nu necesită fermentare (activare) înainte de utilizare, ceea ce poate economisi timp și poate reduce riscul de eroare în timpul procesului de coacere.
 • Iată cum utilizați de obicei drojdia uscată instantanee la copt:
 1. Ingrediente de amestecare: Puteți adăuga drojdie uscată instant direct la ingredientele uscate (făină, sare etc.) atunci când pregătiți aluatul. Nu este nevoie să-l dizolvați în apă caldă, așa cum ați face cu drojdia uscată activă.
 2. Temperatura lichidului: Deoarece drojdia uscată instantanee nu trebuie să fie testată, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la utilizarea apei calde. Puteți folosi lichide la temperatura camerei sau ușor calde în rețeta de aluat.
 3. Frământare și creștere: Continuați cu etapele de frământare și creștere ale rețetei dvs. ca de obicei. Drojdia va incepe sa lucreze si va dospi aluatul in timpul fazei de crestere.
 4. Creștere mai rapidă: Datorită numărului mai mare de celule de drojdie, drojdia uscată instantanee duce de obicei la o creștere mai rapidă a aluatului. Acest lucru poate reduce semnificativ timpul total necesar pentru prepararea pâinii.
 5. Coacerea: Odată ce aluatul a crescut corespunzător, îl puteți modela, lăsați din nou la dospit (dacă este necesar) și apoi coaceți-l conform instrucțiunilor din rețetă.
 • Este important de reținut că, deși drojdia uscată instantanee poate accelera procesul de coacere, poate avea ca rezultat o aromă și o textură ușor diferite în comparație cu rețetele care necesită perioade mai lungi de fermentație folosind alte tipuri de drojdie. Cu toate acestea, pentru mulți brutari de casă și brutării comerciale, comoditatea și fiabilitatea drojdiei uscate instant o fac o alegere populară.
 • Când înlocuiți drojdia uscată instantanee cu drojdia uscată activă într-o rețetă, puteți utiliza de obicei aceeași cantitate de drojdie instantă așa cum o cere rețeta în drojdia uscată activă.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 AN

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Vasi
01/11/2023
Achizitie Verificata
Recomand
Comentarii
Drojdia se dizolvă și începe să-și facă efectul într-un timp foarte scurt, făcând procesul de pregătire a aluatului mult mai eficient.Aluatul a crescut uniform și a avut o textură minunată.
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Vasi
Vasi
Achizitie Verificata
01/11/2023
Recomand
Comentarii
Drojdia se dizolvă și începe să-și facă efectul într-un timp foarte scurt, făcând procesul de pregătire a aluatului mult mai eficient.Aluatul a crescut uniform și a avut o textură minunată.
A fost utilă această recenzie?
0 2
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 6917790198951
ORIGINE:
CHINA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17944
39,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 80 point
Puncte premiu: 2 points
Adăugați la lista de preferințe Comparati
1 recenzie Scrie un comentariu
Drojdia uscată instantanee, cunoscută și sub denumirea de drojdie cu acțiune rapidă sau drojdie cu creștere rapidă, este un tip de drojdie folosită la copt pentru a dospi pâinea, chiflele și alte produse de patiserie.Este cunoscuta pentru comoditatea și viteza sa în comparație cu drojdia uscată activă tradițională.Drojdia uscată instantanee este procesată pentru a avea particule mai mici și o concentrație mai mare de celule vii de drojdie. Acest lucru îi permite să fie amestecat direct cu ingrediente uscate fără a fi nevoie de hidratare prealabilă în apă caldă. Principalul său avantaj este că nu necesită fermentare (activare) înainte de utilizare, ceea ce poate economisi timp și poate reduce riscul de eroare în timpul procesului de coacere.
GTINEAN 6917790198951 ORIGINECHINA
Banner de inchiriat
 • Cele mai vandute produse
 • Cele mai populare
Cele mai vandute produse