Atentie Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. DA
+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50
Intalniti in produse precum maioneza, inghetata, produsele coapte, emulgatorii, stabilizatorii si agentii de ingrosare sunt clasificati separat dar actiunea lor este similara si de neinlocuit in industria alimentara. Emulgatorii favorizeaza formarea emulsiilor, impiedica cristalizarea si separarea, stabilizatorii cresc stabilitatea si ingrosarea si agentii de ingrosare actioneaza prin ingrosarea produselor in care sunt adaugati. 
10655
Maltitol Pudra ( Sweet Pearl P90 ) indulcitor pudra fina
525,00 RON
21,00 RON  per 1.00 kg
/ Sac
in stoc
+

Cantitatea minima pentru "Maltitol Pudra (Sac 25 kg)" este 1.

10846
Crema Tartar nu este o crema propriu-zisa, este un acid rezultat in procesul de producere a vinului, in timpul fermentatiei strugurilor. Numele stiintific este bitartrat de potasiu sau acid tartaric. Utilizarea cremei tartar in gastronomie : Ca agent de crestere, utilizata in...
1.250,00 RON 1.125,00 RON
45,00 RON  per 1.00 kg
/ Sac
Discount: 125,00 RON
in stoc
+

Cantitatea minima pentru "Crema Tartar (Sac 25 Kg)" este 1.

10846
Crema Tartar nu este o crema propriu-zisa, este un acid rezultat in procesul de producere a vinului, in timpul fermentatiei strugurilor. Numele stiintific este bitartrat de potasiu sau acid tartaric. Utilizarea cremei tartar in gastronomie : Ca agent de crestere, utilizata in...
255,00 RON 235,00 RON
47,00 RON  per 1.00 kg
/ Punga
Discount: 20,00 RON
in stoc
+

Cantitatea minima pentru "Crema Tartar (Punga 5,0 Kg)" este 1.

Recenzii

Date inexistente

Scrie un comentariu
Cele mai vandute produse