Faina De Soia Degresata BIOPRO 20 (Punga 5kg)

  BIOPRO 20 - Este o pulbere de soia cu conținut scăzut de grăsime, fabricata din soia sănătoasă, curatata, printr-un tratament hidrotermic special pe parcursul căruia uleiul este extras și factorii anti-nutritivi ai boabelor de soia sunt dezactivați. Tratamentul hidrotermal utilizat, fără a folosi reactivi chimici, asigură producția unui produs finit bogat în proteine de înaltă calitate și aminoacizi esențiali, ulei de soia, lecitină, minerale și vitamine solubile în grăsimi.

 - Ingrediente : soia 100%

   Caracteristici produs:

 - Aspect : Pulbere fină, omogenizată
 - Culoare : Galben pal
 - Miros: Neutru, caracteristic
 - Gust : plăcut, dulce
 - Granularea : min.90% mai mică de 0,16mm
 - Omogenizare cu apa : 1: 3-3,5

 

  Caracteristici chimice:

 - Proteină : min 45,00
 - Umiditate : max 8,00
 - Grăsime : max 9,00 
 - Cenușă : max 6,50 
 - Fiber : max 3,50 
 - pH : max 0,30 
 - Valoare energetică : 399,19 kcal / 1670,21 KJ

 

  Specificația microbiologică :

 - Clostridium sulfitoreducator în 0,1 g / ml CFU : nu este permisă
 - Mucegaiuri și drojdii în g/ml CFU : max 500
 - E. coli în 0,1 g / ml CFU : nu sunt permise
 - Enterobacteriacee în 0,1 g / ml CFU : nu sunt permise
 - Salmonella spp. în 25 g / ml CFU : nu este permisă
 - Numărul total de bacterii mezofile aerobe în g / ml CFU : max 50.000

 

  Metale grele :

 - Cadmiu mg/kg : maxim 0,10
 - Mercur mg/kg : max 0,10
 - Plumb mg/kg : maxim 1,00
 - Arsenic mg/kg : max 0,30

 

  Utilizare, Depozitare, Valabilitate, Ambalare :

 - Produsul este destinat prelucrării ulterioare, ca materie primă în industria dulciurilor, pentru producția de aditivi și amestecuri de copt și pentru producția de furaje pentru animale

 - Depozitare : Păstrați produsul în loc uscat, răcoros, în condiții de siguranță exterioare 

 - Valabilitate : Pastrat in ambalajul original, produsul are ca termen de valabilitate : 12 luni

 - Ambalare : produsul poate fi ambalat in pungi alimentare de 5 kg, dar si in saci de 25 kg, cu multistrat PVC

  - Respectarea reglementărilor legale: În conformitate cu Legea privind siguranța alimentelor și a hranei pentru animale Monitorul Oficial al RS nr. 41/2009, Legea privind Monitorul Oficial al OMG nr. 41/2009, Reguli privind calitatea de produse proteice și amestecuri de produse proteice pentru industria alimentară Industria Oficială 41/85, oficial 56/2003, 4/2004, Regulamentul privind condițiile generale și speciale de igienă în produsele alimentare în orice etapă de producție, prelucrare și comerț Monitorul Oficial al RS Nr. 72/10, Regulamentul privind limitele maxime admise cantitățile de reziduuri de produse fitosanitare din produsele alimentare și furajele pentru care este admisibilă maxim cantitățile de produse fitosanitare sunt determinate Monitorul Oficial al RS nr.25 / 2010
 - Monitorul Oficial al RS nr. 28/2011, Regulamentul privind marcarea și etichetarea produselor alimentare preambalate Monitorul Oficial Nr. 4/2004, 12/2004, 48/2004.
 - În conformitate cu Regulamentul CE privind alimentele și furajele modificate genetic 1929/2003 și 1830/2003

 

 - Statut alergenic : Produsul conține soia în conformitate cu Directiva CE 2000/13. Sunt disponibile alergii detaliate .

 - Produsul nu conține ingrediente de origine animală și nu face obiectul Reglementare (UE) 999/2001

 - Trasabilitate : Înființată în toate fazele de producție, depozitare și transport a ingredientului și a produsului final

 - Starea siguranței produsului : Produsul este sigur pentru utilizarea prevăzută. Fișa tehnică de securitate disponibilă la cerere.

 

 Origine : Serbia

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
Ambalare :
5 Kg
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

10498
68,90 RON
13,78 RON  per 1.00 kg
/ Punga
in stoc
Pretul in puncte: 138 point
Puncte premiu: 3 points

Cantitatea minima pentru "Faina De Soia Degresata BIOPRO 20 (Punga 5kg)" este 1.

Faina De Soia Degresata , origine Serbia
Banner de inchiriat
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare
Cele mai vandute produse