Faina Orez - Galuste Piramida - Vinh Thuan - Pyramidal Rice Dumpling Flour - 400 Gr.

 

DESCRIERE PRODUS

 • Pyramidal rice dumpling flour este o făină specială utilizată pentru a face "pyramidal rice dumplings" sau "zongzi", o specialitate tradițională chinezească.
 • Cantitate: 400 grame
 • Continut: pudra
 • Fără potențiatori de aromă adăugati
 • Fara MSG adăugat
 • Fără conservanți adăugati
 • Termen de valabilitate: 3 ani de la data ambalarii. A se consuma inainte de data inscriptionata pe ambalaj
 • Depozitare: se va depozita in ambalajul original, in spatii intunecoase, racoroase, ferite de razele soarelui si alte surse de caldura. Dupa desigilare produsul se va pastra in frigider
 • Tara de origine: Vietnam
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

INGREDIENTE

 • Amidon de orez 80%
 • Amidon de tapioca 20%

VALORI NUTRITIONALE PENTRU 100 GRAME PRODUS

 • Energie: 2946 Kj / 704 kcal
 • Grăsimi: 63,4 grame
 • Grăsimi saturate: 55, grame
 • Carbohidrați: 25,0 grame
 • Zaharuri: 6,6 grame
 • Fibre: 0,7 grame
 • Proteine​: 8,0 grame
 • Sare: 0,4 grame

UTILIZARE PRODUS

 • Pyramidal rice dumpling flour este o făină specială utilizată pentru a face "pyramidal rice dumplings" sau "zongzi", o specialitate tradițională chinezească.
 • Faina de orez este, de obicei, fabricată din orez glutinos (orezul sticky) care este cunoscut și sub numele de "orezul dulce" sau "orezul malai". Acest tip de orez conține mai mult amidon decât orezul alb obișnuit, ceea ce îl face mai lipicios și mai ușor de modelat în forme.
 • Făina de orez este fabricată din orez glutinos, care este măcinat fin și apoi amestecat cu apă pentru a obține o pastă groasă.
 • Această pastă se utilizează apoi pentru a înveli umplutura de orez și alte ingrediente, care poate fi dulce sau sărată. După umplere, pyramidal rice dumplings sunt învelite în frunze de bambus sau de porumb, apoi fierte sau aburite.
 • Această specialitate tradițională este populară în special în timpul festivalului Duanwu (cunoscut și sub numele de Festivalul Dragon Boat) în China, dar se găsește și în alte părți ale Asiei.
 • Piramidele de orez umplute sunt bogate în carbohidrați și sunt considerate un aliment sățios și hrănitor.
 • Faina de orez înainte de a fi transformată în pastă, poate fi amestecată cu apă și alte ingrediente pentru a-i conferi un gust și o aromă mai bogată. De exemplu, în unele rețete, făina este amestecată cu ulei de susan, sos de soia, zahăr și sare.
 • Piramidele de orez sunt de obicei umplute cu o combinație de orez glutinos, carne, ciuperci și alte legume sau condimente, în funcție de preferințe. Umplutura poate varia de la o regiune la alta, iar rețetele se pot transmite de la o generație la alta.
 • Pentru a face piramide de orez umplute, faina de orez este înmuiată în apă timp de câteva ore sau peste noapte, apoi amestecată pentru a forma o pastă omogenă. Această pastă se utilizează apoi pentru a înveli umplutura și a se pune la fiert sau la aburi.
 • Pyramidal rice dumplings sunt adesea servite la temperatura camerei sau calde și pot fi acompaniate cu sosuri precum sos de soia, sos de ardei iute sau sos de usturoi.

SATISFACTIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri  a unei experiente 100% satisfacataore este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Burlacu Anca
17/05/2023
Achiziție neconfirmată
Faina orez
Comentarii
Făina de orez este un tip de făină obținută prin măcinarea orezului alb sau brun. Este un ingredient folosit în bucătărie în diverse moduri. Iată câteva informații despre făina de orez:

Utilizare în gătit: Făina de orez este adesea folosită în gătit pentru a îngroșa sosurile, ciorbele sau alte preparate. Este un agent de îngroșare eficient și poate fi adăugat în mod similar cu alte tipuri de făină sau amidon. Este important să se formeze o pastă cu apă rece sau alt lichid înainte de a fi adăugată în preparate, pentru a evita formarea cocoloașelor.

Coacere fără gluten: Făina de orez este ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Ana Monica
Ana Monica
Achiziție neconfirmată
31/05/2023
Faina orez
Comentarii
Făina de orez este o opțiune excelentă pentru a face găluște delicate și pufoase. Pentru a utiliza făina de orez în rețeta de găluște, urmați acești pași:

Alegeți rețeta potrivită: Cautați o rețetă specifică pentru găluște care utilizează făină de orez. Există diverse variante, cum ar fi găluștele asiatice sau cele din bucătăria românească, care pot utiliza făina de orez. Asigurați-vă că aveți toate celelalte ingrediente necesare și urmați instrucțiunile rețetei.

Măsurați făina de orez: Conform rețetei, măsurați cantitatea de făină de orez necesară și adăugați-o într-un castron mare.

Adăugați lichide și alte ingrediente: Urmați instrucțiunile rețetei pentru a adăuga lichide precum apă ...
A fost utilă această recenzie?
5 6
Burlacu Anca
Burlacu Anca
Achiziție neconfirmată
17/05/2023
Faina orez
Comentarii
Făina de orez este un tip de făină obținută prin măcinarea orezului alb sau brun. Este un ingredient folosit în bucătărie în diverse moduri. Iată câteva informații despre făina de orez:

Utilizare în gătit: Făina de orez este adesea folosită în gătit pentru a îngroșa sosurile, ciorbele sau alte preparate. Este un agent de îngroșare eficient și poate fi adăugat în mod similar cu alte tipuri de făină sau amidon. Este important să se formeze o pastă cu apă rece sau alt lichid înainte de a fi adăugată în preparate, pentru a evita formarea cocoloașelor.

Coacere fără gluten: Făina de orez este ...
A fost utilă această recenzie?
12 13
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8934734302036
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

16989
12,19 RON /per bucata
in stoc
Nr 1
Pretul in puncte: 25 point
Puncte premiu: 1 point
+
2 recenzii Scrie un comentariu
Pyramidal rice dumpling flour este o făină specială utilizată pentru a face "pyramidal rice dumplings" sau "zongzi", o specialitate tradițională chinezească.
GTINEAN 8934734302036
 • Cele mai vandute produse
 • Cele mai populare
Cele mai vandute produse