+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Fenicul Seminte Macinate (Punga 1,0 kg)

10501
26,90 RON
26,90 RON  per 1.00 kg
/ Punga
in stoc
Pretul in puncte: 54 point
Puncte premiu: 1 point
+

Cantitatea minima pentru "Fenicul Seminte Macinate (Punga 1,0 kg)" este 1.

Pudra fina de seminte de fenicul macinate, origine Egipt
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
  • Vizualizați toate variantele ca listă

 Pudra fina de seminte de fenicul macinate, 100% natural 

 Pulberea de semintele de fenicul macinate se foloseste în preparatele culinare ( la prepararea peștelui, sosurilor, condimentarea brânzeturilor, legumelor, produselor de patiserie), presărate în salate, în pâinea de casă, deserturi, la prepararea ceaiului.

Produsul Feniculul seminte macinate trebuie depozitate in spatii curate, uscate, lipsite de umiditate si in ambalajul original inchis.

- Depozitate in conditiile mentionate Semintele de fenicul macinate isi mentin proprietatile timp de 24 de luni de la data fabricatiei.

- Cerințele privind conținutul pesticidelor este în conformitate cu actele WE nr 396/2005 z dn. 23 februarie 2005 r. și conform ultimelor acte normative.

- Origine : Egipt

 

Despre fenicul :

   Feniculul sau molura (Foeniculum vulgare) este o specie de plantă perenă comestibilă din familia Apiaceae (Umbelliferae), al cărei areal natural cuprinde regiunea mediteraneeană și sud-vestul Asiei (de la est la vest din Maroc și Portugalia până în Pakistan).

  Este o plantă erbacee cu tulpina dreaptă, cilindrică, fin striată longitudinal,înaltă până la doi metri și ramificată începând de la bază. Frunzele, prevăzute la bază cu o teacă dezvoltată, sunt alungit-triunghiulare și multipenat-partite. Florile sunt mici, galben-aurii, dispuse în umbele mari, terminale. Fructele mature sunt de culoare cenușie sau brun-verzuie, au miros plăcut și gust dulceag. Se aseamănă cu mărarul, cu care poate poleniza încrucișat, rezultând semințe lipsite de aromă. Uleiul volatil determină acțiunea farmacologică : antispastică, sedativă, carminativă, expectorantă.

  Feniculul a fost apreciat inca de pe vremea grecilor și romanilor antici care l-au folosit ca medicament, hrană și respingător de insecte. Se credea că un ceai de fenicul dă curaj războinicilor înainte de luptă.

  Feniculul este cultivat pe scară largă, atât în ​​raza sa natală, cât și în alte părți, pentru frunzele și fructele comestibile, puternic aromate. Aroma sa asemanatoare anasonului provine din anetol, un compus aromatic întâlnit și la anason stelat, iar gustul și aroma sa sunt similare lui.

Ambalare :
Punga 1 kg
Metale grele
Cadmiu:
nu mai mult de 2 mcg/kg
Plumb:
Maxim 2 mg/kg
.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Posibil sa te intereseze
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare