Fenicul Seminte Macinate (Punga 5.0 kg)

10502
129,11 RON
25,82 RON  per 1.00 kg
/ Punga
in stoc
Pretul in puncte: 259 point
Puncte premiu: 6 points
+

Cantitatea minima pentru "Fenicul Seminte Macinate (Punga 5.0 kg)" este 1.

Pudra fina de seminte de fenicul macinate 
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
  • Vizualizați toate variantele ca listă

  Pudra fina de seminte de fenicul macinate,100% naturala, gust puternic,specific feniculului.

  Utilizare : Se foloseste în preparatele culinare ( Feniculul este folosit la prepararea peștelui, condimentarea brânzeturilor, legumelor, produselor de patiserie), presărate în salate, în pâinea de casă, deserturi, la prepararea ceaiului.

Feniculul seminte macinate trebuie depozitate in spatii curate, uscate, lipsite de umiditate si in ambalajul original inchis.

- Depozitate in conditiile mentionate Semintele de fenicul macinate isi mentin proprietatile timp de 24 de luni de la data fabricatiei.

- Cerințele privind conținutul pesticidelor este în conformitate cu actele WE nr 396/2005 z dn. 23 februarie 2005 r. și conform ultimelor acte normative.

- Origine : Egipt

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Ambalare :
5 Kg
Metale grele
Cadmiu:
nu mai mult de 2 mcg/kg
Plumb:
Maxim 2 mg/kg
.
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
Posibil sa te intereseze
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare