Făină De Migdale (Cutie 10 kg)
Conectează-te ca să te putem notifica când primești un răspuns
Faina de migdale 100%, obtinuta din macinarea migdalelor, este o alternativă sănătoasă de utilizat în gătitul și coacerea fără gluten, fara soia sau Paleo. Ca si celelalte fainuri din nuci se obtine din macinarea nucilor/migdalelor, dupa extragerea prin presare a uleiurilor.
Este o făină este bogată în proteine (21% din greutate), mangan, vitamina E și grăsimi monoinsaturate, săracă în carbohidrați și bogata in fibre. Cu toate acestea, există un risc potențial pentru cei cu alergii, așa că asigurați-vă că luați în considerare faptul ca este un alergen pentru cei alergici la nuci.
Deoarece faina de migdale nu contine gluten, cresterea produselor coapte este ingreunata pentru produsele in care faina de grau este inlocuita 100%.Unii brutari recomandă utilizarea acestui tip de faina ca parte a unui amestec de făină, pentru a adăuga aroma și textura.
Recomandari de utilizare :
- Pentru aluatul ce contine drojdie (pâine, rulouri, pizza), se adaugă până la 1/3 cană făină de migdale la o cană de faină de grau (indiferent de tipul ei : 000, integrala, speciala pentru paine, etc)
- Pentru preparate fara drojdie (prăjituri, torturi, biscuiți, brioșe etc.), faina de migdale poate inlocui 1/4 (25%) din faină din reteta.
Specificatii organoleptice :
-Culoare: Bej-galbui
-Aspect: Pudra de migdale macinate
-Miros: aromat de migdale, proaspăt, specific
-Gust: aromat de migdale, proaspăt, deloc amar
-Textura: specifica fainii, deloc lipicioasă
Ingrediente : 100% migdale provenite din California
Valori nutritionale : (pentru 100 gr de Făină De Migdale)
- Energie: 2468 kJ / 590 kcal
- Grăsimi: 52.52 g - din care saturate: 3.95 g
- Glucide (Carbohidrati): 18.67 g - din care zahăr: 4,63 g (valoarea zahărului este data de conținutul de zahăr din semințe)
- Fibre: 9.9 g
- Proteine: 21.40 g
- Sare: 0.0475 g
Specificatii fizico-chimice si microbiologice:
-Conținut de apă: max. 5,0% ( Procedeu de uscare timp de 4h la 105° C)
-Granulatie: <1mm (Procedeu obtinut prin sitare)
-Numar total de germeni: max.250000 cfu/g
-Drojdii: max 1000 cfu/g
-Mucegaiuri: max 250 cfu/g
-Enterobacterii: max 250 cfu/g
-E.Coli : Negativ
-Salmonella: Negativ in 25 g
Certificat aflatoxină: Pentru produsele noastre, folosim numai semințe / materii prime specificate. Furnizorii noștri analizează fiecare lot livrat la noi pentru aflatoxina. În plus, supunem materiilor prime pe care le primim la o analiză pentru aflatoxina pe o bază aleatorie. Analiza se realizează într-un laborator extern. Certificatele sunt disponibile în compania noastră. Valorile limitante respectă Regulamentul (CE) nr. 396/2005 și nr. 1881/2006 modificat.
Depozitare și valabilitate:
- Durată de valabilitate minimă: 240 de zile de la data producerii
- Cerințe de stocare recomandate: aprox. 15° - 18° C
- Alte cerințe de stocare: aprox. 60% umiditate relativă, protejați produsul de lumină
- Variații de temperatură pe termen scurt, de ex. în timpul transportului, nu este afectata calitatea produsului sau termenul de valabilitate.
Ambalare si etichetare:
-Unități potențiale de ambalare: 12,5 kg (2 x 6,25 kg), 11,1 kg, dar putem ambala si in pungi alimentare de 5kg
-Material de ambalare: saci PE / EVOH / PE - cutie de carton / Pungi alimentare
Certificari:
Toate materialele de ambalare pentru uz alimentar pe care le folosim respectă Regulamentul (CE) nr. 1935/2004 privind materialele și articolele destinate ce vin în contact cu produsele alimentare și Regulamentul (UE) nr. 10/2011 al Comisiei privind materialele și articolele din plastic destinate să vină în contact cu produsele alimentare.
Pentru fabricarea produselor noastre, nu folosim alimente sau ingrediente alimentare care conțin modificări genetice, conform definiției din Regulamentele (CE) 1829/2003 și 1830/2003.
Pentru fabricarea produselor noastre, nu folosim alimente sau ingrediente alimentare care au fost supuse iradierii.
Pentru fabricarea produselor noastre, folosim numai produse care respectă regulile alimentare. Furnizorii noștri de materii prime
confirma întotdeauna calitatea acestora cu Regulamentul privind nivelurile maxime de reziduri. Astfel, supunem materiile prime pe care le primim la o analiză pentru metale grele (plumb, cadmiu, mercur și arsen) și pesticide. Analiza este efectuată într-un laborator extern conform Regulamentului german privind reziduurile maxime. Proceduri valabile din 5 noiembrie 1999 (Monitorul Federal I p. 2082), precizand astfel cum a fost modificat.
Origine : Germania
Nici o postare găsită