Făină organică de lupin fără gluten - Biosagesse - Ecoidees - 400 grame

Făină organică de lupin fără gluten - Biosagesse-Ecoidees-400 grame 

Știați că lupinul este cea mai bogată leguminoasă în proteine? Acesta este garantat organic și fără gluten și va fi perfect în produsele dvs. de patiserie.

Descriere :

Faina de lupin este o alternativa fara gluten la faina traditionala de grau, obtinuta din semintele plantei de lupin. Lupinul este o leguminoasă care aparține familiei Fabaceae și este cultivată în principal în Europa, Australia și America de Sud.

Făina de lupin are câteva caracteristici interesante din punct de vedere nutrițional. Este bogat în proteine ​​​​pe bază de plante , conținând aproximativ 40% proteine ​​de înaltă calitate, ceea ce o face o sursă excelentă de proteine ​​pentru persoanele care urmează o dietă vegetariană sau vegană. În plus, este, de asemenea, bogat în fibre , acizi grași benefici și diferiți micronutrienți, cum ar fi fier, calciu și magneziu.

Făina de lupin are o aromă distinctă, ușor dulce și de nucă, care poate adăuga o notă interesantă preparatelor tale culinare. Este adesea folosit în rețetele fără gluten pentru a îmbunătăți textura, consistența și valoarea nutritivă a alimentelor.

Sfaturi de utilizare

În ceea ce privește utilizările sale culinare, făina de lupin poate fi folosită singură sau amestecată cu alte făinuri fără gluten pentru prepararea diverselor rețete. Poate fi folosit ca înlocuitor parțial sau total al făinii de grâu în producția de pâine, produse de patiserie, prăjituri, clătite și alte produse de patiserie

Ecoidees, cel mai frumos lucru despre alimentele organice!

Ecoideas – „Idei ecologice” – își ridică numele. Fondată în 2002, Ecoillées este o afacere de familie independentă cu aproximativ douăzeci de angajați, care se bazează pe o abordare non-violentă a relației noastre cu lumea pe 3 axe:

 • Non-violența față de Pământ, apărarea valorilor fundamentale ale agriculturii ecologice în sens larg.
 • Non-violența față de bărbați, prin angajarea în comerțul echitabil și promovarea muncii micilor producători.
 • Non-violența față de animale, prin investiții în căutarea de alternative pe bază de plante.

Prin diferitele sale mărci - Ethnoscience, Biosagesse, Lumière de Sel, Vegahimsa... - compania a cunoscut, cunoaște și va putea răspunde așteptărilor legitime ale consumatorilor de astăzi și de mâine: ajungerea la esențial, fiind transparentă în sectoarele selectate , transmitand informatiile corecte, fiind exigent cu privire la calitatea produselor si a materiilor prime, dar si in cea a serviciului catre clientii sai.

Ecoizi

Compozitie : 
Făină de lupin alb din agricultura ecologică

Valori nutritionale pentru 100 grame produs :

Energie: 360 kcal/ 1507,25 kj     

Grasmi: 14 g

Acizi grasi saturati: 2 g

Carbohidrati: 11 g

Zaharuri: 11 g

Poteine: 38 g

Sare: 0,025 g

Fibre: 24 g

Magneziu: 150 mg

Calciu: 180 gr 

Fier: 3,6 mg

Fosfor: 500 mg 

Zinc: 5 mg

Origine: Bas- Rhin, Orient
Produsul se livreaza in 5-8 zile
 
 
 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Nicusor
10/03/2024
Achizitie Verificata
Produs de calitate
Comentarii
Această făină organică de lupin fără gluten este extraordinară! Am fost impresionat de calitatea și versatilitatea sa. O folosesc în diverse rețete, de la pâine și biscuiți la prăjituri și chiar în preparate sărate. Gustul său subtil și textura fină fac din această făină o alegere excelentă pentru oricine caută alternative sănătoase și gustoase la făinile tradiționale.
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Violeta
Violeta
Achizitie Verificata
14/03/2024
Foarte multumita
Comentarii
Sunt foarte mulțumita de această făină organică de lupin fără gluten! Este perfectă pentru persoanele cu intoleranță la gluten sau pentru cei care doresc să încerce alternative sănătoase la făinile tradiționale. Gustul său subtil și proprietățile sale de legare o fac ideală pentru copt. Am folosit-o în diverse rețete și am fost încântat de rezultatele obținute.
A fost utilă această recenzie?
27 27
Nicusor
Nicusor
Achizitie Verificata
10/03/2024
Produs de calitate
Comentarii
Această făină organică de lupin fără gluten este extraordinară! Am fost impresionat de calitatea și versatilitatea sa. O folosesc în diverse rețete, de la pâine și biscuiți la prăjituri și chiar în preparate sărate. Gustul său subtil și textura fină fac din această făină o alegere excelentă pentru oricine caută alternative sănătoase și gustoase la făinile tradiționale.
A fost utilă această recenzie?
53 49
Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

18446
68,50 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 137 point
Puncte premiu: 3 points
+
2 recenzii Scrie un comentariu
BIEN MANGER
Since 2000, BienManger has been researching in each region of France and in each count...
Farine de lupin bio sans gluten - Biosagesse-Ecoidees livreaza in 5-8 zile din Franta
BRANDEcoidees ORIGINEFRANTA
Banner de inchiriat