Forma Pentru Mousse cu Capac

12387
11,50 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 23 point
Puncte premiu: 1 point
+
Forma mousse
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
MaterialMetalic ModelInima Tip DecupatorSimplu
  • Dimensiune mini: Aceste forme de mousse au un diametru de aproximativ 8 cm, inaltime de 4 cm disponibil in mai multe forme : rotund, pătrat, triunghi,cerc, inimă . Poate fi folosit de catre unitatile de catering sau restaurante sau pentru gătit la domiciliu.
  • Fabricate din oțel inoxidabil, sigur și fiabil, rezistent la rugină, fără margini ascuțite, potrivit pentru toți utilizatorii, cum ar fi adulții și copiii. Este ușor de curățat și de spălat .
  • Utilizări multiple: Potrivit pentru crearea aperitivelor în formă de cerc, salate turnate, sandvișuri, prăjituri, mousse și deserturi etc. 
  • Formele sunt dotate cu un capac cu maner cu ajutorul caruia se poate presa continutul din forma

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Caracteristici Decupatoare
Material:
Metalic
Model:
Inima
Tip Decupator:
Simplu
.
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
Posibil sa te intereseze
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare