Frisca Vegetala Hole (BAX 12 L)

Hole este o frisca vegetala fara gluten si fara lactoza, folosita in cofetarii,patiserii si gelaterii. Se utilizeaza pentru ornat si pentru umpluturi sau creme pe baza de frisca.

- Utilizare : Se răcește produsul timp de 12 ore la o temperatura de + 5 / + 10 ° C, apoi folositi mixerul la o viteză moderată până când obțineți consistența dorita. 

- Ingrediente: apă, uleiuri și grăsimi vegetale complet hidrogenate : 26,5% grăsimi , uleiuri (rapiță , floarea-soarelui , porumb și soia în proporție variabilă), zahăr, stabilizatori (E420ii, E463), proteine din lapte, emulgatori (E472e, E322 lecitină din soia), sare, arome, coloranți (betacaroten).

 Valori nutritive:

- kcal 1246-301 grasimi: 27,3 g – din care saturate:27,0 g carbohidrati:13,3 g – din care zaharuri11,6 g proteină:0,59 g sare:0,22 g

- Etichetarea OMG pentru produsul frisca vegetala este conformă cu regulamentele 2003/1829 / CE și 2003/1830 / CE.
frisca vegetala nu este un produs tratat cu radiații ionizante.

- Ambalarea : frisca vegetala este ambalata in cutie de carton special de un litru. 

- Informații despre paleți :
- 12 cutii de 1 L pe strat
- 7 straturi pe palet 
- 84 cutii pe palet 
- 1 palet 1008 L

- Termen de valabilitate pentru frisca vegetala : 12 luni între 2 și 20 °C pastrate într-un loc uscat.

Origine : Italia

 

  Cremele vegetale sunt utilizate pe scară largă pentru gătit în propria bucatarie, în sectorul de catering, pentru deserturi și decorațiuni pentru prăjituri.

 În ultimii ani, cremele vegetale (non-lactate) au devenit din ce în ce mai populare datorită unui număr de beneficii, cum ar fi conținutul redus de grăsimi, calcule mai bune în costuri de utilizare și o stabilitate mai bună a spumei, ceea ce face ca produsul sa fie mai ușor de utilizat de cofetari si brutari. Totuși, producerea de creme vegetale de succes necesită nu numai utilizarea grăsimilor potrivite, ci și combinația ideala de emulgatori și stabilizatori.

 
 Cremele vegetale sunt sub formă lichida, asemanatoare laptelui. Aceste produse pe bază de grăsimi vegetale sunt numite, creme imitație, creme non-lactate, creme de topping, frisca vegetala.

- Ce contin cremele vegetale (frisca vegetala) ?

 Frisca vegetala este prezentata sub forma unei emulsii apoase, care fiind batuta se transforma într-o spumă stabilă, cremoasa. Spuma contine bule de aer dispersate în faza serică stabilizate de grăsimi destabilizate.

 Crema batuta conține în mod normal grăsimi vegetale, proteine ​​din lapte, îndulcitori, apă, emulgatori și stabilizatori.

  • Proteina din lapte este adesea cazeinat de sodiu, deoarece proteinele din zer tind să inducă aglomerarea în crema lichidă în timpul depozitării. Deoarece compoziția de acizi grași a grăsimii vegetale influențează vâscozitatea cremei lichide, precum și structura de spumă, proprietățile de fermitate, producătorul trebuie să se asigure că grăsimea aleasă este potrivită pentru aplicare.
  • Emulgatorii si stabilizatorii : Emulgatorii sunt ingrediente active de suprafață datorită proprietăților lor hidrofile-lipofile. Proteinele și emulgatorii interacționează, de asemenea, modificând membrana globulelor de grăsime și stabilitatea emulsiei și rezistența la interacțiunile mecanice. Efectul depinde de grupările hidrofile și lipofile, precum și de proprietățile ionice.De asemenea, alegerea emulgatorului și a stabilizatorului are o importanță deosebită pentru calitatea cremei. Emulgatorii și stabilizatorii sunt importanți în formarea unei emulsii lichide stabile și în procesul de formare a cremei (cand se ,,bate'' frisca) pentru a obtine o spuma stabila, cu un grad de intarire ridicat. Acest lucru va fi descris în mai multe detalii mai jos.
  • Frisca vegetala este conservata în mod obișnuit prin intermediul procesului UHT, deoarece aceasta asigură o durată de valabilitate lungă a produsului. Cu o alegere corectă de emulgatori și stabilizatori, crema poate fi păstrată la temperatura camerei. 

 

  Stiai ca ?

 Frisca vegetala este o alternativă bună pentru cei care au probleme de sănătate în care trebuie să urmeze un regim alimentar strict. Vegetarienii și cei care țin regulat post știu că se pot baza pe consumul regulat al acestui produs.

 Aceasta nu contine colesterol, spre deosebire de frisca naturala obtinuta din smantana, spre exemplu - persoanele care sufera de afectiuni cardiovasculare trebuie sa aiba o dieta saraca in colesterol, deci consumul de frisca vegetala constituie un plus.

 

Sugestie de reteta : TARTA CU TREI TIPURI DE CREMA  

Ingrediente

1 crusta tarta de biscuiti de cacao

Crema de branza

- 1 linguriță cafea granule instantant

- 1 lingură apă caldă

- 2 cani crema de brânză

- 1/2 cană zahăr pudra

- 1 linguriță aroma de vanilie

- 2 căni frisca vegetala Dolce Fanny pregatita (se mixeaza dupa ce a stat la rece 12h)

Crema instant :

- 1 linguriță granule de cafea instant

- 1 cană lapte 2,5%

- 1 pachet amestec de budincă de ciocolată instant

- 1-1 / 2 căni de frisca vegetala Dolce Fanny pregatita

Crema de frisca :

1 cană frișcă vegetala Dolce Fanny

3 linguri zahăr pudra (sau dupa gust)

1 lingura lichior de cafea

Bucle de ciocolată, opțional

Mod de preparare :

  • Se dizolvă granulele de cafea în apă fierbinte. Într-un bol mare, bateți crema de și zahărul pudra până când este pufoasa. Se adaugă amestecul de vanilie și cafea. Se adauga frisca vegetala prin amestecare usoara de sus in jos. Puneti cu lingura în crusta de tarta.
  • Într-un bol mic, dizolvați granulele de cafea în lapte. Într-un bol mare, combinați amestecul de lapte și amestecul de budincă. Bateți la viteză mare până când budinca este groasă. Adaugati frisca vegetala prin amestecare usoara. Întindeți cu atenție peste stratul de brânză cremă.
  • Intr-un bol mic, bate crema pana incepe sa se ingroase. Adăugați zahărul pudra și lichiorul de cafea ; bate până se formează vârfuri moi. Întindeți peste stratul de crema anterior. Ornati cu bucle de ciocolată, dacă doriți. Puneti la frigider timp de 2 ore sau până la servire.

Informații nutriționale

1 bucată (calculată fără bucle de ciocolată): 507 calorii, 32g grăsimi (20g grăsimi saturate), 74mg colesterol, 436mg sodiu, 47g glucide (35g zaharuri, 1g fibre), 5g proteine.

Tarta%20cu%203%20tipuri%20de%20crema%20s

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8007990002320
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

14576
159,08 RON
13,26 RON  per 1.00 L
/ Bax
in stoc
Pretul in puncte: 319 points
Puncte premiu: 8 points

Cantitatea minima pentru "Frisca Vegetala Hole (BAX 12 L)" este 1.

Frisca vegetala pentru ornat.   
GTINEAN 8007990002320
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare
Cele mai vandute produse