Atentie Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. DA
+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Fulgi de Cartofi (Punga 5.0 kg)

10546
69,50 RON
13,90 RON  per 1.00 kg
/ Punga
in stoc
Pretul in puncte: 139 point
Puncte premiu: 3 points
+

Cantitatea minima pentru "Fulgi de Cartofi (Punga 5.0 kg)" este 1.

Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...

Fulgi de cartofi obtinuti din cartofi spalati, curatati de impuritati si taiati. Cartofii sunt blansati si raciti pentru a se obtine o textura specifica, urmand tratamentul termic cu aburi. In cele din urma, pure-ul este uscat si transformat in fulgi.

 Ingrediente: Cartofi 99.6%
 Emulsifiant: mono si digliceride ale acizilor grasi- E471
 Antioxidanti: ascorbyl palmitate -E304
 Acidifiant: acid citric- E330
 Stabilizator: disodium diphosphate- E450i
 Colorant: curcuma/turmeric
 Cantitati: toate ingredientele, cu exceptia cartofilor sunt adaugate in procent de max. 2%. Ascorbyl palmitate <30 ppm.

 Caracteristici fizico-chimice:

 - Densitate, gr/l: 320, toleranta 300-340
 - Defecte vizuale >1 mm, gr: 15/100, toleranta 20/100
 - Umiditate : 8.00%, toleranta max. 9
 - Sulfiti in timpul procesului, ppm: absent
 - Culoare in timpul procesului: b 36 (Minolta)
 - Materii straine: absent
 - Rata de reconstituire: 6 parti piure de cartofi din 1 parte de fulgi

 Aspect organoleptic:

 - Fulgi de cartofi de culoare galben intens, fara corpuri straine.
 - Gust: pufos, nelipicios, tipic de cartof
 - Culoare: galben -Minolta B36
 - Textura: omogena
 - Gust si miros natural de cartof fara orice gust nenatural sau chimic

  Aspect microbiologic:

 - Nr. total de germeni: max. 100.000
 - Ecoli: absent in 0.01gr
 - Stafilococ auriu: max 100 cfu/gr
 - Mucegaiuri si drojdii: max 500 cfu/gr
 - Salmonella: absent in 25 gr

 Informatii nutritionale per 100 gr fulgi:

 - Energie: 352 kcal (1490 kJ)
 - Proteine: 7.5 g
 - Grasimi: 0.5 gr - din care acizi grasi saturati: 0.4 gr
 - Carbohidrati: 76 gr - din care zaharuri: 0.9 gr
 - Fibre: 6.5 gr
 - Sodiu: 0.05 gr - echivalent sare: 0.13 gr

 Informatii nutritionale per 100 gr piure:

 - Preparare: 125 gr fulgi de cartofi + 500 ml apa calda + 250 ml lapte fara adaos de sare
 - Energie: 69 kcal; 292 kJ
 - Proteine: 2.5 g
 - Grasimi: 0.5 gr - din care acizi grasi saturati: 0.4 gr
 - Carbohidrati: 13 gr - din care zaharuri: 1.2 gr
 - Fibre: 1.2 gr
 - Sodiu: 0.02 gr - echivalent sare: 0.05 gr

 Termen de garantie: 18 luni in ambalaj original in conditii de pastrare in depozite uscate si la adapost de lumina
 Depozitare: in spatii uscate si intunecate, umiditate relativa a aerului max. 75%, temperatura intre 8-25°C, fara fluctuatii mai mari de 4°C.
 Ambalare: Sac de hartie din 3 straturi, de 20 kg; dar ambalam si in pungi alimentare de 5 kg

 Statut GMO: In concordanta cu prevederile reglementarii EC 1829/2003 si 1830/2003, materia prima folosita in productia acestui produs nu este si nu contine organisme modificate genetic.

 Alergeni: produsul nu prezinta potential alergen

 Preparare: pentru 4 persoane:

 Fierbeti ½ l apa si ¼ l lapte. Luati de pe foc si asteptati 2 minute intainte de a adauga fulgii amestecand usor. Asteptati 30 secunde si amestecati din nou.
 Pentru microunde: puneti ½ l apa si ¼ l lapte intr-un recipient adaptat utilizarii cuptorului cu microunde. Introduceti in cuptor si incalziti amestecul pentru 5-6 minute la putere maxima (750W). Amestecati cu fulgii de cartofi si pireul este gata.

 Tara de origine: Rusia

Ambalare :
Punga 5 Kg
.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu