Ghimbir macinat pudra (Jengibre Molido) 30g

Ghimbir macinat pudra (Jengibre Molido) 30g

Este una dintre cele mai puternice plante din medicina tradițională chineză. Are o aromă puternică, condimentată, pătrunzătoare și ușor dulce. Aroma sa este foarte parfumată, răcoritoare și citrică.

Modul în care este folosit ghimbirul pudra?

Ghimbirul pudră este un condiment versatil și aromat care poate adăuga un gust distinct și o notă picantă la o varietate de feluri de mâncare. Este obținut din rizomul de ghimbir uscat și măcinat și este folosit în bucătării din întreaga lume. Iată câteva moduri în care puteți folosi ghimbirul pudră în preparatele culinare:

 1. În curry: Ghimbirul pudră este un ingredient comun în multe rețete de curry, precum curry de legume, curry de carne sau curry de pește. Adăugă o notă picantă și aromată la aceste preparate.

 2. În supe: Puteți adăuga o jumătate de linguriță sau mai mult de ghimbir pudră la supa de legume sau la alte supe pentru a le da un gust mai bogat.

 3. În sosuri: Ghimbirul pudră poate fi inclus în sosuri pentru carne sau sosuri acrișoare pentru a le da o aromă distinctă.

 4. În deserturi: Poate fi folosit pentru a aromatiza deserturi precum biscuiți, prăjituri sau tarte. De asemenea, se poate adăuga în budinci și clătite pentru un gust picant.

 5. În ceai: Ghimbirul pudră poate fi folosit pentru a face ceai de ghimbir. Adăugați o jumătate de linguriță de ghimbir pudră într-o cană cu apă fierbinte, lăsați să se infuzeze și adăugați miere și lămâie după gust.

 6. În smoothie-uri: Adăugați o cantitate mică de ghimbir pudră în smoothie-uri pentru a le da o notă picantă și pentru a beneficia de proprietățile antioxidante ale ghimbirului.

 7. În marinade: Ghimbirul pudră poate fi inclus în marinade pentru carne sau pentru tofu. Aceasta va adăuga o aromă minunată și va ajuta la frângerea fibrelor.

 8. În orez sau paste: Puteți amesteca ghimbir pudră cu orez sau paste pentru a le da un gust mai interesant.

 9. În sosuri pentru salate: Puteți adăuga ghimbir pudră în sosurile pentru salate pentru un gust proaspăt și picant.

 10. În băuturi răcoritoare: Se poate amesteca ghimbir pudră cu apă tonică sau apă minerală pentru a crea o băutură răcoritoare cu ghimbir.

Este important de menționat că ghimbirul pudră este mai concentrat în gust decât ghimbirul proaspăt, așa că trebuie utilizat cu moderație pentru a evita dominarea aromei. Cantitatea de ghimbir pudră pe care o adăugați în preparatele dvs. poate varia în funcție de preferințele personale. Ghimbirul pudră este apreciat pentru proprietățile sale digestive și antiinflamatoare, astfel că poate aduce beneficii pentru sănătate în dieta dvs.

Beneficii ale consumului de ghimbir pudra.

Ghimbirul pudră este cunoscut pentru a avea numeroase beneficii pentru sănătate atunci când este consumat în cantități moderate. Iată câteva dintre beneficiile cheie ale consumului de ghimbir pudră:

 1. Proprietăți antiinflamatoare: Ghimbirul pudră conține compuși cu proprietăți antiinflamatoare, precum gingerolul. Acești compuși pot ajuta la reducerea inflamației în corp, ceea ce poate fi benefic pentru persoanele care suferă de afecțiuni inflamatorii cronice.

 2. Efecte antiemetice: Ghimbirul pudră poate ajuta la reducerea grețurilor și a vărsăturilor, făcându-l util pentru a calma disconfortul cauzat de răul de mișcare, grețurile matinale în timpul sarcinii sau efectele secundare ale chimioterapiei.

 3. Promovează digestia: Consumul de ghimbir pudră poate ajuta la stimularea secreției de enzime digestive și la ameliorarea disconfortului gastric, cum ar fi balonarea și flatulența. Acesta poate contribui la o digestie mai bună.

 4. Ajută la gestionarea durerii: Datorită proprietăților sale antiinflamatoare, ghimbirul pudră poate fi util în gestionarea durerii asociate cu afecțiuni precum artrita sau durerile musculare și articulare.

 5. Scade nivelul de zahăr din sânge: Studiile au arătat că ghimbirul pudră poate ajuta la reducerea nivelului de zahăr din sânge și la îmbunătățirea sensibilității la insulină, ceea ce poate fi benefic pentru persoanele cu diabet zaharat de tip 2.

 6. Susține sănătatea inimii: Consumul de ghimbir pudră poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale și a nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rău"), ceea ce poate contribui la menținerea sănătății inimii.

 7. Proprietăți antioxidante: Ghimbirul pudră conține antioxidanți care ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la reducerea riscului de boli cronice.

 8. Îmbunătățește sistemul imunitar: Ghimbirul pudră poate susține sistemul imunitar datorită conținutului său de antioxidanți și compuși antiinflamatori. Acest lucru poate ajuta organismul să lupte împotriva infecțiilor.

 9. Proprietăți termogenice: Consumul de ghimbir pudră poate crește metabolismul și poate contribui la arderea caloriilor, ceea ce poate fi benefic în gestionarea greutății corporale.

 10. Alleviază durerile menstruale: Ghimbirul pudră poate ajuta la reducerea durerilor menstruale și a crampei abdominale, făcându-l un remediu natural pentru disconfortul menstrual.

Este important să menționăm că ghimbirul pudră trebuie consumat cu moderație, deoarece cantități mari pot provoca iritații gastrointestinale sau alte efecte adverse. Înainte de a începe un tratament cu ghimbir sau cu orice alt supliment alimentar, este întotdeauna recomandat să discutați cu un profesionist medical, în special dacă aveți condiții medicale preexistente sau luați alte medicamente.

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Adriana
20/03/2024
Achizitie Verificata
Produs de calitate
Comentarii
Ghimbirul măcinat este esențial în bucătăria mea. Are un gust intens și aromă proaspătă, care adaugă o notă distinctivă preparatelor mele. Ambalajul mic și sigilat este comod și menține prospețimea condimentului pentru o perioadă îndelungată.
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Adriana
Adriana
Achizitie Verificata
20/03/2024
Produs de calitate
Comentarii
Ghimbirul măcinat este esențial în bucătăria mea. Are un gust intens și aromă proaspătă, care adaugă o notă distinctivă preparatelor mele. Ambalajul mic și sigilat este comod și menține prospețimea condimentului pentru o perioadă îndelungată.
A fost utilă această recenzie?
35 31
Tiberu
Tiberu
Achizitie Verificata
17/02/2024
Produs de calitate
Comentarii
Ghimbirul măcinat de la McCurrie este secretul rețetelor mele exotice. Are un gust autentic și un parfum revigorant. Ambalajul compact îl face ușor de depozitat și de utilizat în orice preparat.
A fost utilă această recenzie?
17 15
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8436598120776
ORIGINE:
SPANIA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

400660
27,80 RON /per bucata
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 12+ 24+
Pret 25,02 RON 22,24 RON
in stoc
Pretul in puncte: 56 point
Puncte premiu: 1 point
+
2 recenzii Scrie un comentariu
Livrarea se face din Spania
BRANDValle Coronado GTINEAN 8436598120776 ORIGINESPANIA
Banner de inchiriat