Ghimbir Pudra Vrac (Sac 25 kg)

10571
569,00 RON
22,76 RON  per 1.00 kg
/ Sac
in stoc
Pretul in puncte: 1138 point
Puncte premiu: 28 point
+

Cantitatea minima pentru "Ghimbir Pudra Vrac (Sac 25 kg)" este 1.

 Ghimbir pudra aromata si savuroasa, produs 100% natural, origine Peru

 

Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...

  Ghimbir pudra aromata si savuroasa, produs 100% natural

- Originea pentru Ghimbir pudra : Peru

- Depozitarea pudrei de Ghimbir  se va pastra sigilata intr-un loc uscat, curat, rece si intunecat.

- Termenul de valabilitate al pudrei de Ghimbir este de 24 luni in ambalajul original si in conditiile mai sus specificate. 

 

  Beneficiile pudrei de ghimbir :

 

Ghimbirul nu este doar un condiment ideal al preparatelor din bucataria asiatica, ci si un adevarat izvor de substante cu efect terapeutic. 

- Este util in situatii de gripa si raceala: ghimbirul ajuta la vindecarea organismului prin inducerea transpiratiei si intarirea sistemului imunitar. El ajuta daca in situatii recurente de tuse expectoranta sau cu alte afectiuni ale cailor respiratorii (este indicat sa se consume chiar si de pacientii care sufera de astm).

- Ghimbirul are efect calmant pentru durerile abdominale, ajuta digestia, elimina gazele intestinale, regleaza pofta de mancare si neutralizeaza toxinele 

- Ghimbirul are si calitatea de preveni ametelile, greturile, raul de mare

- Ghimbirul accelereaza metabolismul, intensifica arderea grasimilor si contribuie la eliminarea toxinelor din corp, fiind un real adjuvant in curele de slabire.

- In medicina naturista, celor care sufera de reumatism le este recomandata o cura de ghimbir, cate o lingurita de pudra dizolvata in 50 ml de apa, administrata de trei ori pe zi.

 
 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Ambalare :
25 Kg
Proprietati Fizico-Chimice
Umiditate:
max5.06%
Cenusa totala:
maxim5.1%
Continut de uleiuri:
0.26ml / 100g
Metale grele
Cadmiu:
nu mai mult de 0.05 mcg/kg
Plumb:
Maxim 0.1 mg/kg
Mercur:
Maxim 0.02 mg/kg
Arsen:
Maxim 0.2 mg/kg
Contaminanti
Continut de aflatoxina B1:
maxim5 mcg/kg
Continut de aflatoxina B1+B2+G1+G2:
maxim10 mcg/kg
Ochratoxina A:
maxim15 mcg/kg
.
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
Posibil sa te intereseze
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare