Gălbenuș De Ou Pudră (Punga de 1 kg)
- View all variations as list
COD | Ambalare | Disponibilitate | Pret | ||
---|---|---|---|---|---|
![]() |
0745760602711
|
in stoc
|
44,00 RON
44,00 RON
per 1.00
kg
/ Punga
|
||
![]() |
in stoc
|
195,00 RON
39,00 RON
per 1.00
kg
/ Punga
|
Conectează-te ca să te putem notifica când primești un răspuns
Gălbenușul de ou pudra se obtine din galbenusuri lichide, pasteurizate, care uscate, prin pulverizare devin pudra.
Recomandări de utilizare: Soluție recomandată: 100 g pulbere dizolvată în 125 ml apă corespund la cca. 225 g gălbenușuri lichide proaspete.(aproximativ 7-8 galbenusuri).
Un ou fara coaja cantareste intre 59-68 grame.Galbenusul unui ou cantareste intre 25,5 si 30,6 grame.
Ingrediente: pulbere de gălbenuș de ou integral 100,0%
Specificatii organoleptice:
- Aspect: Particule fine, pulbere (100% trecute printr-o sita cu 16 ochiuri)
- Culoare: Galben-portocaliu
- Miros și gust: Caracteristica oului
- Impurități mecanice: Absente
Specificatii fizico-chimice:
- Conținut minim de materii solide: 92%
- Conținut minim de grăsime: 52%
- Conținut minim de proteine: 30%
- pH: 6,0-7,5, metodă de cercetare GOST standard de stat
- Acid butiric: 30364.1 mg / kg (max 10% din substanta uscata)
- Acid lactic: max 1 g / kg de substanță uscată
- Solubilitate: nu mai mult de 40, metoda de cercetare Standardul de stat GOST 30364.1%
- Cantitatea de coajă de ouă rămâne, membranele oului și orice alte particule din produsul ouă prelucrat: nu depășește 100 mg / kg produs din ouă
Valoarea nutrițională a 100 g de produs:
- Conținut de proteine: 33,63 g /100 g
- Conținut de grăsime: 59,13 g /100 g / inclusiv cele saturate: 16,6 g /100 g
- Conținut de carbohidrați: 0,66 g /100 g / inclusiv zahăr: 0,23 g /100 g
- Conținut de fibre: 0 g /100 g
- Conținut de sare: 0,38 g /100 g
- Valoarea energetică a 100 g de produs: 669 kcal / 2810kJ
Parametri microbiologici:
- Numărul total de germeni: <100 000 cfu / 1g
- Salmonella: negativ în 25,0g
- Staph. Aureus: negativ in 1 g
- Enterobacteriaceae: n = 5 c = 2 m-M 10-100 cfu / 1g
- Drojdii și mucegaiuri: n = 5 c = 2 m-M 10-100 cfu / 1g
- Listă. Monocitogene: negativ în 25,0 g
- Bacillus cereus: negativ în 10,0g
Depozitare, manipulare, ambalare si termen de valabilitate:
Produsul trebuie depozitat în loc uscat și răcoros, fără miros străin, cu circulație liberă a aerului. Temperatura de depozitare recomandată: până la 20 ° C.
Păstrați produsul ferit de umiditate și lumina directă a soarelui. Sacii sau pungile in care produsul este transportat trebuie să fie protejate
de rupere în timpul manipularării.
Perioada de valabilitate: 2 ani de la producție.
Ambalare: saci de 20 kg, 25 kg dar ambalam si in pungi alimentare de 5 kg
- Tratamentul cu radiații: Produsul nu este supus tratamentului cu radiații.
- Pesticide: în conformitate cu Regulamentul UE 396/2005
- Substanțe active farmacologic: conform Regulamentului UE 37/2010 CE
Origine: Ucraina
derivate, exceptând:
(a) siropurile de glucoză obținute din grâu, inclusiv dextroza (1);
(b) maltodextrine obținute din grâu (1);
(c) siropurile de glucoză obținute din orz;
(d) cerealele utilizate pentru fabricarea distilatelor sau a alcoolului etilic de origine agricolă.
derivate, exceptând:
(a) siropurile de glucoză obținute din grâu, inclusiv dextroza (1);
(b) maltodextrine obținute din grâu (1);
(c) siropurile de glucoză obținute din orz;
(d) cerealele utilizate pentru fabricarea distilatelor sau a alcoolului etilic de origine agricolă.
(a) gelatina de pește folosită ca substanță suport pentru preparatele de vitamine sau de carotenoide;
(b) gelatina de pește sau ihtiocolul folosit(ă) la limpezirea berii sau a vinului
(a) uleiul și grăsimea de soia rafinate complet (1);
(b) amestecuri naturale de tocoferoli (E306), tocoferolul D-alfa natural, acetatul de tocoferol D-alfa natural, succinatul
de tocoferol D-alfa natural, obținuți din soia;
(c) fitosterolii și esterii de fitosterol derivați din uleiuri vegetale, obținuți din soia;
(d) esterul de stanol vegetal fabricat din steroli de ulei vegetal, obținuți din soia.
(a) zerul utilizat pentru fabricarea distilaților sau a alcoolului etilic de origine agricolă;
(b) lactitolul.
regia), nuci Caju (Anacardium occidentale), nuci Pecan [Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia
(Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia și nuci de Queensland (Macadamia ternifolia), precum și
produse derivate, exceptând fructele cu coajă utilizate pentru fabricarea distilatelor sau a alcoolului etilic de origine
agricolă.
produsele gata pentru consum sau reconstituite în conformitate cu instrucțiunile producătorilor.
Nici o postare găsită