Glucono-Delta-Lactona (Sac 25 kg)

10579
331,00 RON
13,24 RON  per 1.00 kg
/ Sac
in stoc
Pretul in puncte: 662 point
Puncte premiu: 17 points
+

Cantitatea minima pentru "Glucono-Delta-Lactona (Sac 25 kg)" este 1.

Pudra fina cristalina, continut 99 - 100 % GDL

E 575

Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...

  Glucono-Delta-Lactona (E 575)este o lactona a aciduli gluconic, folosita pe post de corector de aciditate, agent de crestere si agent de chelare (conform Codex Alimentarius).

Glucono delta lactona (GDL) este un ester ciclic neutru al acidului gluconic, obtinut prin fermentarea glucozei.

GDL este o pulbere fină, albă, cristalină, este ușor solubil în apă, ușor solubil în alcool etilic, insolubil în eter etilic.

Acest produs este practic inodor. are un gust ușor dulce. Non-toxic, acesta va fi complet metabolizat în sistem la fel ca un carbohidrat. poate fi utilizat ca coagulant proteic, agent acru, agent de dospire, conservant și utilizat în producția de produse cosmetice și pastă de dinți.


Când este adăugat într-o soluție apoasă, Glucono delta lactonă (GDL) se va dizolva rapid și, ulterior, se hidrolizează lent în acid gluconic. Glucono delta lactona (GDL) va asigura o scădere progresivă și continuă a pH-ului până la echilibru. Deoarece scade pH-ul, este utilizat în alimente ca si conservant pentru a evita deteriorarea de către enzime și microorganisme a acestora.
Glucono delta lactona (GDL) este un component natural al multor alimente. Se găsește pe scară largă în miere, sucuri de fructe, vin și o mulțime de produse fermentate.

Ca acid alimentar natural, Glucono delta lactona (GDL) contribuie la aromele tangente ale diverselor alimente.

 

Utilizari :


1. Coagulant Tofu.
GDL este alb și fraged, fără gust amar, fără pierderi de proteine.

2. Agent gelificant pentru produse lactate
Poate fi, de asemenea, în producția de iaurt sau brânză.

3. Ameliorator de calitate 
Poate fi aplicat în conservarea carnii de porc, pentru a îmbunătăți efectul colorantului.

4. Agent de acidifiere
Poate fi aplicat în sirop de fructe sau jeleu cu arome ca extract de vanilie, ciocolată, banană etc.

5. Agent de chelare
Folosit pe scară largă în produsele lactate precum și chiar în industria berii etc.

6. Ca hidratant, ajustator de pH și agent de sechestrare sau chelare în industria cosmetică
GDL este considerat, în general, potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă, și nu este iritant. Grupările hidroxil multiple ale moleculei GDL atrag apa, rezultând un efect de hidratare atunci când sunt adăugate formulărilor de îngrijire a pielii.

Dată fiind capacitatea lor de a condiționa și hidrata pielea, formulele care conțin GDL pot chiar netezi textura pielii și pot reduce aspectul liniilor și ridurilor fine. 

7. Ca si conservant în alimente
Acidulant utilizat pe scară largă în produsele din carne, în special pentru cârnați uscați.

Acest produs este utilizat atunci când este necesară o eliberare lentă de acid. În prezența apei revine la acid gluconic. Scăderea pH-ului inhibă creșterea bacteriilor și accelerează uscarea.
În ceea ce privește utilizarea, GDL este adesea combinat cu benzoatul de sodiu, care este un conservant tradițional, unde poate potența conservantul și poate spori toleranța microbiană a produsului finit. GDL poate fi combinat și cu alte ingrediente antimicrobiene sau antifungice a căror activitate depinde de un pH scăzut.


De asemenea, va funcționa împreună cu sorbatul de potasiu,benzoat de sodiu.


Mod de utilizare: quantum satis cu exceptia biscuitilor unde doza maxima admisa este de 5g/kg.Pentru mai multe detalii consultati Regulamentul CE nr 1333/2008 al Parlamentului si Consiliului European

 

Produs in conformitate : Directiva EU 231/2012/9.03.2012(OJ EC L- 83/1 dd 22/03/2012), Monograf.JECFA Food Aditives, Food Chemicals Codex, Japannese Standards For Food Aditives, US GRAS Status-21 CFR1995 .

- Depozitare : In locuri racoroase, uscate si ventilate, in containere bine inchise si ferit de lumina directa si caldura. Este un produs higroscopic, deci absoarbe umiditatea atmosferica.Este recomandata utilizarea Glucono-Delta-Lactona cat mai repede dupa livrare.

- Valabilitate Glucono-Delta-Lactona isi pastreaza proprietatile in conditiile de pastrare mentionate de producator timp de 24 luni de la data producerii.

- Ambalare : In saci de polietilena, 25  kg

Specificatie produs :

- Pudra fina cristalina, alba, fara miros, cu gust dulce, apoi acid.

- Pierdere la uscare : 0,2%max.

- Glucono-delta-lactona : 99  - 100,5 %

- Substante reducatoare : 0,5%max

- Punct de topire : 150 - 154°C

- Cenusa sulfatata : 1%max.     

- Sodiu : 50 ppm max.                  

- Metale grele :  10 ppm / Plumb 1ppm max / Arsenic 3 ppm max.

- Marime particule : Reziduu la 315 mic. 1 % max. / Reziduu la 250 mic. 10 % max./ Reziduu on 75 mic. 75 % min.

- Valori microbiologice : Numar Total De Germeni : 50/g max.

                                      Drojdii si Mucegaiuri : 10/g max.

                                      E.Coli : absent in 10g

                                      Salmonella : absent in 25 g

- Valori tipice : Valoare energetica/ 100g produs comercial 1698 kJ (400 kcal) Ref.EUnr.1169/2011 din 25 oct.2011 Anexa XIV

  Origine : Roquette Franta

 

 

                             

                           

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Ambalare :
25 Kg
Metale grele
Plumb:
Maxim 0,001 mg/kg
Arsen:
Maxim 0.0003 mg/kg
.
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
Posibil sa te intereseze
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare