Potentiator Gust Umami / Glutamat de Sodiu (Sac de 25,0 kg) Ajinomoto

10829
395,00 RON
15,80 RON  per 1.00 kg
/ Sac
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 20+ 40+ 100+
Pret 375,25 RON
15,01 RON  per 1.00 kg
363,40 RON
14,54 RON  per 1.00 kg
355,50 RON
14,22 RON  per 1.00 kg
in stoc
Pretul in puncte: 790 point
Puncte premiu: 20 point

Cantitatea minima pentru "Potentiator Gust Umami / Glutamat de Sodiu (Sac de 25,0 kg) Ajinomoto" este 1.

Glutamat De Sodiu, 25 kg
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
  • Vizualizați toate variantele ca listă

   Glutamatul de Sodiu este sarea sodica a acidului glutamic, un aminoacid neesential ce are rolul de a intensifica savoarea preparatelor , avand capacitatea chimica de a pune in valoare aromele.

- Utilizare : Glutamatul de sodiu se utilizeaza pentru a accentua aroma si gustul natural al alimentelor. Glutamatii confera gustul ,,umami" considerat al cincilea gust de baza alaturi de dulce, sarat, acru si amar. Se poate utiliza in orice aliment inclusiv in bauturile alcoolice si nonalcoolice, in proportie de pana la 1%, permitand astfel micsorarea cantitatii necesare de sare. O proportie mai mare de 1% nu va accentua mai mult gustul alimentului, dar poate totusi sa il denatureze. Este frecvent utilizat in industria de catering, a preparatelor din carne si in alte industrii alimentare ( a preparatelor din peste, supe , marinate, conserve, otet etc )

- Solubilitate : Glutamatul de sodiu are o buna solubilitate in apa, 74 de grame de glutamat monosodic se dizolva in 100 ml de apa.

- Aprobari : Produsul este in deplina concordanta cu Regulamentul EC 1333/2008 privind condimentele (q.s.) si produsele alimentare (la mai putin de 10g/kg) cu exceptia celor mentionate in Articolul 2.

- Depozitare : In incaperi uscate, racoroase si ventilate, protejat de actiunea directa a luminii.

- Valabilitate : Depozitat in conditiile mai sus mentionate si in ambalajul original, produsul isi mentine proprietatile pana la 5 ani de la data producerii :

Caracteristici specifice

- Cristale de culoare alba pana la incolor, gust caracteristic usor sarat, fara miros strain si impuritati vizibile

- Continut : min. 99 %

- Valoare ph :  6.7-7.2

- Cloruri :  < /= 400mg/kg

- Pierdere ia uscare < / =0.5%

- Pyroolidone carboxyl.ac. < / = 0.2%

- Continut Sodiu < / = 12,30%

- Rotatie specifica : (solutie 10 %) : +24.9°-+25.3°

 

 

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Ambalare :
25 Kg
Metale grele
Plumb:
Maxim 0.001 mg/kg
Arsen:
Maxim 0,005 mg/kg
.
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
Posibil sa te intereseze
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare