Gluten Vital Din Grau VITEN (Punga 5 kg)
Glutenul este proteina nativa din grau,derivata din faina de grau si obtinuta prin extractie umeda non-chimica.
- Aplicatii : Glutenul de grau este un complex de proteine insolubile in apa, caracterizate printr-o proprietate de vasco-elasticitate atunci cand este hidratata. Este utilizat in panificatie dar si pentru obtinerea pastelor si a cerealelor pentru mic dejun datorita proprietatilor functionale prin imbunatatirea consistentei si extinderea valabilitatii produselor.
- Conformitate : in conformitate cu Food Chemicals Codex,Codex norm for wheat gluten: Codex Stan 163-1987, Regulamentul 1881/2006/EC pentru nivelul maxim de contaminanti in produsele alimentare , Regulamentul 396/2005/EC al Parlamentului European pentru nivelul maxim de reziduuri de pesticide in sau pe hrana plantelor si furajul animalelor, si Amendamentul 91/414/EEC.
- Depozitare : In locuri racoroase, uscate si ventilate, in containere bine inchise si ferit de lumina directa si caldura.
- Valabilitate : Glutenul are valabilitatea de 24 luni de la data producerii.
- Ambalare : In punga alimentara de 5 kg
Caracteristici fizico-chimice :
- Pudra fina de culoare crem
- Pierdere la uscare : 8 % max
- Continut proteina (N x 6,25) baza uscata : 83 % min.
- Continut proteina (N x 5,7) baza uscata : 75,7% min.
- Marime particule : reziduu la 200 MIC : 1%max.
Valori microbiologice :
- Numar Total De Germeni : 10 000/g max.
- Drojdii si Mucegaiuri : 300/g max.
- E.Coli : absent in 1g
- Salmonella : absent in 25
- Coliforme : absent in 1g
- Bacillus Cereus : 100/G max
- A.S.R. : 10.000 /10g max.
- Staphylococcus Aureus : absent in 1g
Valori tipice : Valoare Energetica/100g produs comercial :
1680 kJ / 400 kcal / Amidon : 10 % aprox / Grasimi : 3 % aprox. / Reziduu la ardere : 1 % aprox / Retentie apa : 160 % aprox / Metale grele : 5mg/kg aprox. / Plumb: 1 mg/kg aprox.
Origine : Roquette Franta
Recenzii ale clienților
Recomandare pentru cumpărare
100%

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE
(27) |
Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului. |
Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.
Articolul 14
Vânzarea la distanță
(1) Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:
(a) |
informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor; |
(b) |
toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării. |