Guma Guar (Punga 1,0 kg)
Conectează-te ca să te putem notifica când primești un răspuns
Guma Guar este obținută din semințele plantei de guar, prin măcinarea porțiunii de endosperm a Cyamopsis Tetragonolobus, o plantă leguminoasă cultivată de secole în India și Pakistan.
Aplicațiile industriale ale gumei guar sunt posibile datorită capacității sale de a forma legătura de hidrogen cu molecula de apă. Astfel, este utilizat în principal ca aditiv pentru îngroșare și stabilizator.
De asemenea, este benefica în controlul multor probleme de sănătate precum diabetul, probleme de motilitate intestinală, bolile de inimă și cancerul de colon.Cea mai importantă caracteristică a gumei guar este capacitatea sa de a se hidrata rapid în solutiile cu apă rece pentru a forma soluții foarte vâscoase.
Mai multe despre guma guar puteti citi aici
Proprietati :
- Culoare : albicioasa
- Vascozitate : min 5000 cps 2 ore / max 5500 cps 24 ore
- Analiza dimensiunilor : 200 mesh 100% prin 100 mesh , 96% prin 200 mesh
- Analiza Chimica : Continutul de galactomanan : min 82% (USP : 36)
Acid insolubil reziduu : max 4% (IS: 7437:1974)
Proteina : max 5% (IS: 7437:1974)
- Continutul de cenusa : max. 1% (IS: 7437:1974)
- pH , soluție 1% : 5,5-6,5 (IS: 7437:1974)
- Umiditate : 10% - 12% (IS: 7437:1974)
- Amidon : negativ (IS: 7437:1974)
- Furfural : 1mg/kg max.
- Pentachlorophenol : 0,010 mg/kg (SOP No 15/47A)
- Peroxid Organic : 0,7 meq oxigen activ/kg max.
- Mucegaiuri si Drojdii : mai puțin de 500 / gram (USP: 36 cfu )
- E.Coli : negativ (USP: 36)
- Salmonella /25g : negativ (USP: 36)
- Coliformi : < 3 cfu/g (BAM : USFDA : Chapter -4)
- Mercur : max 0,03 ppm
- Plumb : max 0,1 ppm
- Cadmiu : max 0,1 ppm
- Termen de valabilitate : 2 ani
- Depozitare : Guma guar se depoziteaza în loc, la temperatura ambianta în depozit, ferit de umiditate, in ambalaj închis . Pudra nu trebuie menținută în ambalajul deschis stare deoarece este sensibila la umiditate.
Origine: India
Recenzii ale clienților
Recomandare pentru cumpărare