Hibiscus-Cardamon Spice Tea (Punga 0,5 kg)

11083
75,26 RON
150,52 RON  per 1.00 kg
/ Punga
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 10+ 20+
Pret 71,50 RON
143,00 RON  per 1.00 kg
69,24 RON
138,48 RON  per 1.00 kg
in stoc
Pretul in puncte: 151 point
Puncte premiu: 4 points

Cantitatea minima pentru "Hibiscus-Cardamon Spice Tea (Punga 0,5 kg)" este 1.

Ceai 100% natural, aromat, cu nota usor condimentata de cardamon
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...

 Ceai 100% din ingrediente naturale avand in compozitie fructe deshidratate si condimente naturale.

 Ingrediente : flori deshidratate de hibiscus, ghimbir cubri confiat, scortisoara, mar cuburi deshidratate, coacaze deshidratate, cardamon seminte, cuisoare.

 Mod de utilizare : Hibiscus-Cardamon Spice Tea se poate folosi pentru prepararea ceaiului cald dar si a ceaiului cu gheata.

 Doza de utilizare  : 50-70 grame de ceai pentru 1 litru de apa

 Mod de preparare : se toarna apa adusa la punctul de fierbere peste ceai si se infuzeaza aproximativ 10 minute. Se poate consuma ca atare, cu fructele intregi sau se strecoara ( in cazul ceaiului cu gheata ).

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
.
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
Posibil sa te intereseze
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare