Hibiscus-Vanilla Spice Tea (Punga 0,5 kg)

11087
60,62 RON
121,24 RON  per 1.00 kg
/ Punga
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 10+ 20+
Pret 57,59 RON
115,18 RON  per 1.00 kg
55,77 RON
111,54 RON  per 1.00 kg
in stoc
Pretul in puncte: 122 point
Puncte premiu: 3 points

Cantitatea minima pentru "Hibiscus-Vanilla Spice Tea (Punga 0,5 kg)" este 1.

Ceai condimentat, aromat cu nota predominanta de hibiscus si vanilie
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...

 Ceai condimentat, cu aroma calda si nota predominanta de hibiscus si vanilie.

  Ingrediente : hibiscus flori deshidratate intregi, cuburi de mar deshidratat, ghimbir cuburi confiate, coacaze deshidratate, scortisoara bucati, cuisoare, cardamon, aroma de vanilie.

  Mod de utilizare : Hibiscus-Vanilla Spice Tea poate fi utilizat pentru prepararea ceaiului cald sau pentru prepararea ceaiului cu gheata.

  Doza : dupa gust, 50 - 70g ceai pentru 1litru de apa.

  Mod de preparare : Peste ingredientele Hibiscus-Vanilla Tea se toarna apa incalzita pana la punctul de fierbere. Se infuzeaza aproximativ 10 minute. Ingredientele ceaiului pot fi pastrate in cana si consumate ca atare, sau pot fi strecurate. Optional, se poate adauga o felie de lamaie.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
.
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
Posibil sa te intereseze
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare