Făină De Migdale (Cutie 10 kg)
Faina de migdale 100%, obtinuta din macinarea migdalelor, este o alternativă sănătoasă de utilizat în gătitul și coacerea fără gluten, fara soia sau Paleo. Ca si celelalte fainuri din nuci se obtine din macinarea nucilor/migdalelor, dupa extragerea prin presare a uleiurilor.
Este o făină este bogată în proteine (21% din greutate), mangan, vitamina E și grăsimi monoinsaturate, săracă în carbohidrați și bogata in fibre. Cu toate acestea, există un risc potențial pentru cei cu alergii, așa că asigurați-vă că luați în considerare faptul ca este un alergen pentru cei alergici la nuci.
Deoarece faina de migdale nu contine gluten, cresterea produselor coapte este ingreunata pentru produsele in care faina de grau este inlocuita 100%.Unii brutari recomandă utilizarea acestui tip de faina ca parte a unui amestec de făină, pentru a adăuga aroma și textura.
Recomandari de utilizare :
- Pentru aluatul ce contine drojdie (pâine, rulouri, pizza), se adaugă până la 1/3 cană făină de migdale la o cană de faină de grau (indiferent de tipul ei : 000, integrala, speciala pentru paine, etc)
- Pentru preparate fara drojdie (prăjituri, torturi, biscuiți, brioșe etc.), faina de migdale poate inlocui 1/4 (25%) din faină din reteta.
Specificatii organoleptice :
-Culoare: Bej-galbui
-Aspect: Pudra de migdale macinate
-Miros: aromat de migdale, proaspăt, specific
-Gust: aromat de migdale, proaspăt, deloc amar
-Textura: specifica fainii, deloc lipicioasă
Ingrediente : 100% migdale provenite din California
Valori nutritionale : (pentru 100 gr de Făină De Migdale)
- Energie: 2468 kJ / 590 kcal
- Grăsimi: 52.52 g - din care saturate: 3.95 g
- Glucide (Carbohidrati): 18.67 g - din care zahăr: 4,63 g (valoarea zahărului este data de conținutul de zahăr din semințe)
- Fibre: 9.9 g
- Proteine: 21.40 g
- Sare: 0.0475 g
Specificatii fizico-chimice si microbiologice:
-Conținut de apă: max. 5,0% ( Procedeu de uscare timp de 4h la 105° C)
-Granulatie: <1mm (Procedeu obtinut prin sitare)
-Numar total de germeni: max.250000 cfu/g
-Drojdii: max 1000 cfu/g
-Mucegaiuri: max 250 cfu/g
-Enterobacterii: max 250 cfu/g
-E.Coli : Negativ
-Salmonella: Negativ in 25 g
Certificat aflatoxină: Pentru produsele noastre, folosim numai semințe / materii prime specificate. Furnizorii noștri analizează fiecare lot livrat la noi pentru aflatoxina. În plus, supunem materiilor prime pe care le primim la o analiză pentru aflatoxina pe o bază aleatorie. Analiza se realizează într-un laborator extern. Certificatele sunt disponibile în compania noastră. Valorile limitante respectă Regulamentul (CE) nr. 396/2005 și nr. 1881/2006 modificat.
Depozitare și valabilitate:
- Durată de valabilitate minimă: 240 de zile de la data producerii
- Cerințe de stocare recomandate: aprox. 15° - 18° C
- Alte cerințe de stocare: aprox. 60% umiditate relativă, protejați produsul de lumină
- Variații de temperatură pe termen scurt, de ex. în timpul transportului, nu este afectata calitatea produsului sau termenul de valabilitate.
Ambalare si etichetare:
-Unități potențiale de ambalare: 12,5 kg (2 x 6,25 kg), 11,1 kg, dar putem ambala si in pungi alimentare de 5kg
-Material de ambalare: saci PE / EVOH / PE - cutie de carton / Pungi alimentare
Certificari:
Toate materialele de ambalare pentru uz alimentar pe care le folosim respectă Regulamentul (CE) nr. 1935/2004 privind materialele și articolele destinate ce vin în contact cu produsele alimentare și Regulamentul (UE) nr. 10/2011 al Comisiei privind materialele și articolele din plastic destinate să vină în contact cu produsele alimentare.
Pentru fabricarea produselor noastre, nu folosim alimente sau ingrediente alimentare care conțin modificări genetice, conform definiției din Regulamentele (CE) 1829/2003 și 1830/2003.
Pentru fabricarea produselor noastre, nu folosim alimente sau ingrediente alimentare care au fost supuse iradierii.
Pentru fabricarea produselor noastre, folosim numai produse care respectă regulile alimentare. Furnizorii noștri de materii prime
confirma întotdeauna calitatea acestora cu Regulamentul privind nivelurile maxime de reziduri. Astfel, supunem materiile prime pe care le primim la o analiză pentru metale grele (plumb, cadmiu, mercur și arsen) și pesticide. Analiza este efectuată într-un laborator extern conform Regulamentului german privind reziduurile maxime. Proceduri valabile din 5 noiembrie 1999 (Monitorul Federal I p. 2082), precizand astfel cum a fost modificat.
Origine : Germania
Recenzii ale clienților
Recomandare pentru cumpărare
100%
Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE
(27) |
Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului. |
Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.
Articolul 14
Vânzarea la distanță
(1) Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:
(a) |
informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor; |
(b) |
toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării. |