Cacao Intens Colorata - Magro - Ipsa, grasime 10-12% ( Punga 1 kg )
CACAO MAGRO -Ipsa/Gelato
• 100% cacao
• 10-12% unt de cacao
• Gust proeminent de cacao
• Note amare puternice și indicii tipice de fum
• Culoare roșu închis intens
Valori nutritive pentru 100 gr. de produs:
- energie: 1276 kj / 304 kcal
- grasimi: 11 gr / saturate 4.3 gr
- carbohidrati :4.5 gr. din care zahar :0.5 gr
- fibre 6.6 gr
- proteine: 23.5 gr
- sare: 0 gr.
Cum pot folosi pudra de cacao?
De exemplu, pudra de cacao poate fi folosită pentru a prepara următoarele:
-
- Ciocolată caldă sau cacao de băut
- Prajituri de ciocolata, biscuiti, briose
- Cremă de ciocolată și alte deserturi de ciocolată
- Cafele cu o notă de ciocolată
Pudra de cacao este folosită cel mai adesea pentru a prepara cacao de băut sau ciocolată caldă. Pudra de cacao se amestecă cu lapte cald sau rece. Băutura poate fi aromată cu scorțișoară, vanilie sau caramel sau decorată cu bezele.
Pudra de cacao poate fi amestecata și cu lapte de soia, lapte de orez, lapte de migdale sau alte alternative de lapte. Pentru preparat se poate folosi si apa, sau laptele se dilueaza cu apa. Gustul este, desigur, diferit.
Pudra de cacao este adesea folosită la copt. Există pudră de cacao specială, neîndulcită și potrivită în special pentru produse de patiserie și deserturi. Cacao de copt se găsește adesea în rețetele de deserturi cu ciocolată.
În plus, pudra de cacao este folosită la prepararea unor băuturi de cafea. Se amestecă fie în cafea, fie se stropește pe băutură ca garnitură.
Ce contine pudra de cacao?
Cacao crudă conține aproximativ 300 de ingrediente diferite. Printre altele, cacao conține următoarele:
11 - 30 % grăsime (în funcție de eliminarea uleiului)
11,5 % proteine
9 % celuloză
5 % apă
2,6 % minerale
Vitamine
Oligoelemente
Alte ingrediente depind de tipul de pudră de cacao și de aditivii acestora. Pe lângă cacao, pudra de cacao instant conține de obicei zahăr, lapte praf, dextroză, emulgatori, fosfați, acid folic, sare, vitamine și arome.
Recenzii ale clienților
Recomandare pentru cumpărare
100%
Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE
(27) |
Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului. |
Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.
Articolul 14
Vânzarea la distanță
(1) Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:
(a) |
informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor; |
(b) |
toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării. |