Metabisulfit De Sodiu-E 223 (Punga 5,0 kg)
Metabisulfit de sodiu (grad alimentar)
Domenii de aplicare :
- Conservant și dezinfectant în industria alimentară și a băuturilor ca sursă de dioxid de sulf
- Antiseptic în procesul de fermentație
- Rol in albirea produselor în industria textilă
- Antiseptic în producerea de esteri de celuloză
- Materie primă principală în producția de hidrosulfit de sodiu, alcooli aromatici și aldehide
- Rol in eliminarea culorii în procesul de vopsire industriala al articolelor din piele
- Dezinfectant în industria cosmetică .
- Diferite aplicații în industria hârtiei, fibrelor, cauciucului și industriile de adezivi
- Aspect : Metabisulfitul de sodiu este o pulbere cristalina de culoare albă sau galben deschis
- Miros : de dioxid de sulf .
- Na2S205 : min% 98 (m/m)
- Conținut de SO2 : min% 66,02 (m/m)
- Conținut de Na2S2O3 : max% 0,02 (m/m)
- Conținut de Na2S04 : max% 2 (m/m)
- Conținutul de fier(Fe) : max 5 ppm
- Insolubilitate : Niciuna
- pH (soluție% 5) : 4 - 4,6
- Conținutul de ars (As) : max 0,5 ppm AAS *
- Conținutul de plumb (Pb) : max. 05. ppm
- Conținutul de cadmiu (Cd) : max 50 ppb
- Conținutul Seleniu (Se) : max 0,5 ppm ASS *
- Conținutul de mercur (Hg) : max 0,1 ppm AAS *
* AAS: Atomic Spectrometrie absorbtie al suportului
Contactul cu aerul trebuie să fie evitat pentru ca prin descompunere isi pierde proprietatile. Nu trebuie folosit în camere neaerisite si inchise.
Toti utilizatorii trebuie să verifice datele în propriile condiții de utilizare.
Nici o postare găsită
Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE
(27) |
Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului. |
Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.
Articolul 14
Vânzarea la distanță
(1) Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:
(a) |
informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor; |
(b) |
toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării. |