Gălbenuș De Ou Pudră (Punga de 1 kg)
Gălbenușul de ou pudra se obtine din galbenusuri lichide, pasteurizate, care uscate, prin pulverizare devin pudra.
Recomandări de utilizare: Soluție recomandată: 100 g pulbere dizolvată în 125 ml apă corespund la cca. 225 g gălbenușuri lichide proaspete.(aproximativ 7-8 galbenusuri).
Un ou fara coaja cantareste intre 59-68 grame.Galbenusul unui ou cantareste intre 25,5 si 30,6 grame.
Ingrediente: pulbere de gălbenuș de ou integral 100,0%
Specificatii organoleptice:
- Aspect: Particule fine, pulbere (100% trecute printr-o sita cu 16 ochiuri)
- Culoare: Galben-portocaliu
- Miros și gust: Caracteristica oului
- Impurități mecanice: Absente
Specificatii fizico-chimice:
- Conținut minim de materii solide: 92%
- Conținut minim de grăsime: 52%
- Conținut minim de proteine: 30%
- pH: 6,0-7,5, metodă de cercetare GOST standard de stat
- Acid butiric: 30364.1 mg / kg (max 10% din substanta uscata)
- Acid lactic: max 1 g / kg de substanță uscată
- Solubilitate: nu mai mult de 40, metoda de cercetare Standardul de stat GOST 30364.1%
- Cantitatea de coajă de ouă rămâne, membranele oului și orice alte particule din produsul ouă prelucrat: nu depășește 100 mg / kg produs din ouă
Valoarea nutrițională a 100 g de produs:
- Conținut de proteine: 33,63 g /100 g
- Conținut de grăsime: 59,13 g /100 g / inclusiv cele saturate: 16,6 g /100 g
- Conținut de carbohidrați: 0,66 g /100 g / inclusiv zahăr: 0,23 g /100 g
- Conținut de fibre: 0 g /100 g
- Conținut de sare: 0,38 g /100 g
- Valoarea energetică a 100 g de produs: 669 kcal / 2810kJ
Parametri microbiologici:
- Numărul total de germeni: <100 000 cfu / 1g
- Salmonella: negativ în 25,0g
- Staph. Aureus: negativ in 1 g
- Enterobacteriaceae: n = 5 c = 2 m-M 10-100 cfu / 1g
- Drojdii și mucegaiuri: n = 5 c = 2 m-M 10-100 cfu / 1g
- Listă. Monocitogene: negativ în 25,0 g
- Bacillus cereus: negativ în 10,0g
Depozitare, manipulare, ambalare si termen de valabilitate:
Produsul trebuie depozitat în loc uscat și răcoros, fără miros străin, cu circulație liberă a aerului. Temperatura de depozitare recomandată: până la 20 ° C.
Păstrați produsul ferit de umiditate și lumina directă a soarelui. Sacii sau pungile in care produsul este transportat trebuie să fie protejate
de rupere în timpul manipularării.
Perioada de valabilitate: 2 ani de la producție.
Ambalare: saci de 20 kg, 25 kg dar ambalam si in pungi alimentare de 5 kg
- Tratamentul cu radiații: Produsul nu este supus tratamentului cu radiații.
- Pesticide: în conformitate cu Regulamentul UE 396/2005
- Substanțe active farmacologic: conform Regulamentului UE 37/2010 CE
Origine: Ucraina
Recenzii ale clienților
Recomandare pentru cumpărare
100%
Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE
(27) |
Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului. |
Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.
Articolul 14
Vânzarea la distanță
(1) Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:
(a) |
informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor; |
(b) |
toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării. |