Lactoza monohidrat este un dizaharid compus din glucoza si galactoza , obtinuta din zer prin filtrare,evaporare,cristalizare, separare urmata de uscare si maruntire.
- Caracteristici senzoriale : Pudra alba avand o curgere fluida, lipsita de aroma si cu gust dulce.
- Aplicatii : Lactoza monohidrat este destinat procesarilor ulterioare, fiind utilizat in industria alimentara.
Caracteristici fizico-chimice :
- Continut de lactoza : min.99%
- Solubilitate : min 99 %
- Marime particule : 200 mesh, retinere pe sita peste 75µm max.5 %
Specificatii de ambalare si depozitare :
- Ambalare : Produsul este ambalat in saci de hartie cu trei straturi, 25 kg net
- Valabilitate : Depozitat in conditiile mentionate de producator, produsul isi mentine caracteristicile 2 ani de la data producerii.
- GMO : Produsul este non GMO.
- Depozitare : Produsul trebuie depozitat in spatii curate, cu temperatura pana la max 25°C iar umiditatea relativa pana la 65 %
Origine : Germania
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.