Lapte Condensat Nestle 397g

Despre acest articol

  • Aromă bogată, cremoasă
  • Fabricat din două ingrediente, lapte integral proaspăt și zahăr
  • Perfect pentru a face caramel, felii, cheesecake, înghețată de casă și alte delicii dulci
  • Ingredient versatil pentru o varietate de feluri de mâncare

Laptele condensat îndulcit Nestle este un ingredient excelent pentru toate deserturile, prăjiturile cu brânză, feliile și prăjiturile tale. Fă-ți propriul caramel de casă pentru felia de caramel preferată a familiei tale sau încearcă rețete interesante, cum ar fi plăcintă cu bezea cu lămâie, ciocolată albă și cheesecake cu fructe de pădure sau fii cu adevărat creativ cu bombele noastre de înghețată cu nuci de cafea.

 

 

Ingrediente

Lapte, Zahăr.

Alergeni

Lapte și produse lactate.

  Informatii nutriționale

  
  Cantitatea medie pe porție Cantitate medie la 100 g
Energie 1400kJ 1400kJ
Proteină 8,7 g 8,7 g
Gras, total 8,2 g 8,2 g
- Saturat 4,9 g 4,9 g
Carbohidrați 55,9 g 55,9 g
- Zaharuri 55,9 g 55,9 g
Sodiu 97 mg 97 mg

Utilizare

Instructiuni A se pastra nedeschis la temperatura camerei. După deschidere, se lasă la frigider într-un recipient acoperit până la 5 zile. NEPOTRIVIT SUGARIILOR CU EXCEPȚIA CU RECOMANDARILOR CONSILIULUI MEDICAL.

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Dragomir Irina
25/05/2022
Achiziție neconfirmată
The best
Comentarii
Cele mai bune produse la cele mai avantajoase preturi
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Dragomir Irina
Dragomir Irina
Achiziție neconfirmată
25/05/2022
The best
Comentarii
Cele mai bune produse la cele mai avantajoase preturi
A fost utilă această recenzie?
291 22
Scrie un comentariu
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

14728_10D3
16,06 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 33 point
Puncte premiu: 1 point
+
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Lapte Condensat Nestle 397g (8% grasime)
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare
Cele mai vandute produse