Maltodextrina (Punga 1,0 kg)

10656
12,50 RON
12,50 RON  per 1.00 kg
/ Punga
in stoc
Pretul in puncte: 25 point
Puncte premiu: 1 point

Cantitatea minima pentru "Maltodextrina (Punga 1,0 kg)" este 1.

Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
  Maltodextrina este un polizaharid obtinut din amidon, care se digera usor si este rapid absorbit de organism. Se dizolva foarte bine in apa si lichide, este greu solubila pana la insolubila in alcool. 
  Este folosita desea ca supliment de carbohidrati.
  Maltodextrina nu are valoare nutritivă. Cu toate acestea, este un carbohidrat foarte ușor de digerat și poate furniza energie rapid. Datorită acestui fapt, producătorii adaugă această pulbere la multe băuturi și gustări pentru sportivi.
 
 Ingrediente : 100% maltodextrina 
 
 
Beneficiile consumului de maltodextrina pentru sportivi
 
 • este sursa perfecta de energie in timpul activitatii fizice datorita dizolvarii usoare si absorbtiei rapide in organism
 • reface rapid glicogenul muscular dupa efortul fizic intens, deci este foarte potrivita pentru bauturile post antrenament
 • nu este dulce,nu contine gluten si nici ingrediente de origine animala (este potrivita si pentru vegetarieni si vegani)
 • sustine regenerarea organismului
 • nu produce tulburari gastro-intestinale
 • este treptat descompusa in intestin asigurand o crestere stabila  a zaharului in sange                                                               

 

 Mod de utilizare si dozare : Doza recomandata : 30 grame dizolvate in 500 ml lichid. Nefiind dulce, maltodextrina poate fi amestecata si in alte alimente(iaurt,supa,budinca etc)

Se poate consuma inainte de antrenament cu 30-45 minute,in timpul antrenamentului, in pauzele antrenamentelor pentru rezistenta si pentru refacerea musculara postantrenament.

Valori nutritionale pentru 100 grame de maltodextrina :

 • Calorii : 380 kcalorii /1614 kj
 • Grasimi : 0 
 • Zaharuri : 100 grame
 • Proteine : 0 grame

Beneficiile generale ale consumului de maltodextrina:

- Maltodextrina este un produs alimentar ieftin și eficient, care poate îmbunătăți textura, gustul și perioada de valabilitate a alimentelor.

- Mulți sportivi și oameni care doresc să obțină greutate musculară sau corporală folosesc produse care conțin maltodextrină, deoarece este o sursă rapidă de energie.

- Oamenii folosesc maltodextrină ca aditiv artificial sau supliment de carbohidrați pentru a stimula nivelul de energie și performanța.

- Experții consideră că este un aliment sigur pentru majoritatea oamenilor, deși poate avea și unele riscuri, pentru persoanele cu diabet. Oamenii pot prefera să aleagă produse care utilizează aditivi alimentari alternativi, cum ar fi pectina.

Ingredientele de origine animala nu fac parte din nicio etapă în procesul de creare al maltodextrinei, astfel veganii și vegetarienii pot fi linistiti. Este un amidon derivat din plante, format dintr-un număr mic de zaharuri simple care sunt conectate între ele. 

Pentru oricine tine o dietă fără gluten si au preocupari pentru îndeplinirea cerințelor dietetice sau pentru a găsi suplimente care nu conțin grâu, puteți consuma maltodextrină în condiții de siguranță, deoarece este cel mai frecvent derivat din porumb.

Maltodextrina este un zahăr digerabil rapid. Îți oferă 4 calorii pe gram și, deoarece este atât de ușor absorbit în sistemul tău, oferă un impuls energetic rapid, ceea ce este deosebit de benefic pentru culturisti și pentru tinerii cu greutat

 


 - Aplicatii : In mod frecvent, Maltodextrina este utilizata in industria alimentara, in fabricarea bauturilor racoritoare, a dulciurilor, in industria berii, la fabricarea cipsurilor de cartofi, in industria suplimentelor alimentare pentru sportivi. Se digera usor si este rapid absorbita in organism. Este folosita la fabricarea untului de arahide,,light,, pentru a reduce continutul de grasime fara a afecta mentinerea texturii produsului.

 - Solubilitate : Maltodextrina este usor solubila in apa rece sau calda si greu solubila pana la insolubila in alcool.

 - GMO: Maltodextrina  nu contine alergeni si este in concordanta cu Regulamentul EC 2000/13/EC annex IIIa, 2003/89/EC, 2006/142/EC si lista ALBA . 

 - Depozitare: In spatii ventilate si racoroase, ferite de umiditate.Produsul este stabil la caldura si lumina dar este higroscopic. Dupa deschidere ambalajele trebuie pastrate inchise.

 - Ambalare : In punga alimentara cu sistem de inchidere, 1 kg net

 

  Conformitate:

 - Maltodextrina respectă cerințele directivelor și regulamentelor UE în vigoare privind alimentele și ingredientele alimentare. Cumpărătorii potențiali sunt sfătuiți să efectueze propriile teste, studii și revizuiri de reglementare pentru a determina aptitudinea produselor în scopurile lor particulare, creanțele produsului sau aplicația specifică.

 

  Specificatii produs :

 - Maltodextrina este o pudra de culoare alba.

 - Starea Kosher : Certificat Kosher: Da/ Ingredientul menționat mai sus sau componentele sale este certificat Kosher prin: Divizia London Beth Din Kashrut (KLBD).

 - Halal certificat : Da

 - Starea vegetariană : Vegetarian: Potrivit / Vegan: Potrivit / Ovo-vegetarian: Potrivit / Lacto-vegetarian: Potrivit / Lacto-Ovo-vegetarian: Potrivit

-  pH : 4.00 - 5.50

 - DE : 17.00 - 19.90

 - Dextroză pe DS : 1,00%

 - Maltoză pe DS : 6,00%

 - Triose pe DS : 9.00%

 - Zaharuri superioare DS : 84.00%

 - SO2 : <= 10,00 mg / kg

 - Densitatea vrac compactată : 525,0 - 675,0

 - Greutatea în vrac a fost de : 450,0 - 600,0 g / dm3

 - Conductivitate, 28 Brix : <= 100,00 μS / cm

 - Drojdii : <= 50 n / 10g

 -

 Tara de provenienta : Slovacia

 

În produsele comestibile, Maltodextrina vă poate ajuta prin:

- îngroșarea alimentelor sau a lichidelor pentru a ajuta la legarea ingredientelor împreună
- îmbunătățirea texturii sau a aromelor
- contribuie la conservarea alimentelor și la creșterea termenului de valabilitate
- înlocuieste zahărul sau grăsimile în alimente procesate cu calorii scăzute

Unii producători adaugă maltodextrină la loțiuni, produse pentru îngrijirea părului și hrană pentru animale.

Maltodextrina are un indice glicemic (IG), mai mare decât zahărul de masă. Ceea ce înseamnă că maltodextrina poate provoca o creștere accentuată a zahărului din sânge, la scurt timp după ce este consumat in alimentele care îl conțin.

Un IG ridicat înseamnă că zaharurile din aceste alimente vor intra rapid în fluxul sanguin, unde organismul le va absorbi. 

 

 

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Ambalare :
1 kg
Proprietati Fizico-Chimice
Umiditate:
max0 - 5%
.
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
Posibil sa te intereseze
 • Cele mai vandute produse
 • Cele mai populare