Oleină de Palmier OKI (Cutie tabla de 20L)

 Oleina de Palmier Oky este un produs obtinut prin metoda de fractionare a uleiului de palmier si a substituentilor rafinati, destinat consumului uman.

 Ingrediente: oleina de palmier, fractiuni lichide

 Specificatii fizico-chimice: 

- Umiditate: max 0,10%

- F.F.A (acid oleic): max 0,10%

- Valoare peroxid: max 2meqO2/kg

- Valoare iod: 60-64 gl2/100g

- Rancezeala: absent

- Punct negru: 4-8 grade C

- Punct de fum: min 190 grade C

- Stabilitate rancimat la 120 grade C: min 9 ore

  Analiza GLC:

- C12-acid lauric: max 0,8%

- C14-acid miristic: max 1.3%

- C12-acid palmitic: 37-42%

- C12-acid stearic: 3-5%

- C12-acid oleic: 42-45%

- C12-acid linoleic: 10-13%

- C12-acid linolenic: max 0.5%

  Specificatii microbiologice:

- Numar total de germeni: <10 CFU/g

- Drojdii si mucegaiuri: <10 CFU/g

- Patogeni: absent

 Ambalare:

- Oleina de Palmier OKY este ambalata in cutii de tabla cu continut net de 20L

 Informatii paletizare:

- Cutii pe rand: 15

- Randuri pe palet: 3

- Cutii pe palet: 45

- 1 palet: 900L

 Depozitare:

 Se depoziteaza in spatii special amenajate, racoroase si uscate, la o temperatura de max. 24grade C.

 Valabilitate: 24 de luni

 Tabel OMG completat cu regulamentul 1829/2003 UE si 1830/2003 UE

 Produsul nu este tratat cu radiatii ionice.

 Alergeni conformi cu directivele 89/2003 UE si 26/2005 UE.

 Origine: Malaezia

 

 

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

10864
299,00 RON
14,95 RON  per 1.00 L
/ Cutie
in stoc
Pretul in puncte: 598 point
Puncte premiu: 15 points

Cantitatea minima pentru "Oleină de Palmier OKI (Cutie tabla de 20L)" este 1.

Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Oleina de Palmier OKY, productie Malaezia
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare
Cele mai vandute produse