+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Pasta De Zahar Alba Pentru Acoperit/IRYS (Ambalaj de 2 kg)

Salvati 11%
10887
47,00 RON
41,90 RON
20,95 RON  per 1.00 kg
/ Pachet
Discount: 5,10 RON
in stoc
Pretul in puncte: 84 point
Puncte premiu: 2 points

Cantitatea minima pentru "Pasta De Zahar Alba Pentru Acoperit/IRYS (Ambalaj de 2 kg)" este 1.

Pasta pe baza de zahar folosita pentru acoperirea /ornarea produselor de cofetarie.
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...

Pasta Alba De Zahar este folosita pentru acoperirea /ornarea produselor de cofetarie. Produs semi-fabricat folosit in cofetarii pentru uz profesional.Origine Italia.

Ingrediente : zahăr, sirop de glucoză, amidon, grăsime vegetală (ulei de palmier), apă, umectant (E422), agent de îngroșare (E466), colorant (E171), arome.

- Etichetarea GMO este conformă cu regulamentele 2003/1829 / CE și 2003/1830 / CE.
- Produsul nu este tratat cu radiații ionizante.
Pasta Alba De Zahar nu contine ulei si grasimi hidrogenate.

 Ambalare :

Pasta Alba De Zahar este ambalata in cutii de carton de 8kg in care sunt 4 bucati a 2kg ambalate individual. 

Se poate vinde si la placa de 2kg.

Valabilitate :

Termenul de valabilitate pentru Pasta Alba De Zahar este de 720 zile,atunci cand produsul este pastrat in spatii reci si uscate.

Informaţii paletizare:  12 cutii pe rand / 6 randuri pe palet / 72 cutii pe palet / 1 palet - 576 kg
 
Origine : Italia
 
 Pasta de zahăr este un aluat dulce comestibil obținut de obicei din zaharoză și glucoză. Este uneori denumită gumă de zahăr sau pastă de gumă, dar nu trebuie confundată cu fondantul. Se folosește pentru acoperirea torturilor si prăjiturilor.
 Pasta de zahăr se întărește, deci este ideală pentru a crea decorațiuni mari pentru tort. În schimb, fondantul de tort este mai moale și mai ideal pentru figuri sau flori mai mici.
 
 Unul dintre cele mai mari avantaje ale pastei comerciale de zahăr este că poate fi păstrat până la un an. 
 Aceasta pasta nu se framanta excesiv.
 
 Coloranții alimentari sub forma de pudra sau pastă funcționează mult mai bine decât coloranții lichizi daca vrem sa coloram pastă de zahăr. Acest lucru se datorează faptului că se amestecă mai bine și dau o culoare mai uniformă, fără a face consistența pastei de zahăr prea umedă. Adăugați pudra colorata treptat, până când veți avea nuanța potrivită de culoare.
 După ce pasta de zahăr își are culoarea ideală, rotiți grosimea dorită pe un praf ușor de zahăr pudră, pentru a evita lipirea. Evitați suprafețele din marmură, deoarece sunt prea reci.
 
 Lucrați numai cu cantitatea de pastă de zahăr de care aveți nevoie și păstrați restul într-o pungă etanșă sau într-un recipient cu capac pentru a nu se usca.
 Pasta de zahăr poate fi înghețată, lăsați-o doar să se dezghețe complet înainte de utilizare. Păstrata într-un recipient etanș, o puteți păstra pentru câteva luni. Dacă observati totusi ca pasta este prea uscată, vă recomandăm să o aruncați și să folosiți pastă proaspătă de zahăr.
 
 Pentru a face decorațiuni pentru prăjituri, rulați pasta de zahăr și tăiați formele cu ajutorul unor tăietori din plastic sau metal. Atingeți ușor în palmă sau folosiți o unealtă cu capăt rotund când scoateți forma de pastă de zahăr din tăietori (dacă se lipește) pentru a evita deteriorarea marginilor. Lăsați formele să se usuce complet pe o foaie de hârtie de copt înainte de a decora tortul cu ele.
Acest tip de glazură se usucă foarte repede, așa că asigurați-vă că lucrați rapid cu pastă de zahăr, dacă doriți să o păstrați moale și flexibilă. 
 
 Dacă pasta de zahăr are o fisură în ea, o puteți freca ușor pentru a o netezi.
 
 Dacă ați făcut forme sau flori din pasta de zahar și doriți să le păstrați o dată uscate, înfășurați-le ușor în hârtie de bucătărie și păstrați-le într-o cutie sau recipient închis ermetic undeva la rece și departe de lumina soarelui direct. Nu vă păstrați decorațiunile cu pastă de zahăr în frigider, deoarece acestea vor absorbi umezeala și vor deveni moi.
 
 Idei pentru a-ti decora tortul in functie de sarbatorile anuale .
 
- Sfaturi pentru decorarea tortului de Halloween - sunt posibilități infinite, unele decorații cu pastă de zahăr de Halloween includ dovleci, fantome, vrăjitoare, globuri oculare, viermi, pisici, pânze de păianjen, lilieci și mumii.

- Sfaturi pentru decorarea tortului de Crăciun - decorațiunile populare de pastă de zahăr de Crăciun includ oameni de zăpadă, Moș Crăciun, oameni de turta dulce, pinguini, brazi de Crăciun, reni, fulgi de zăpadă, coroane și cadouri.

- Sfaturi pentru decorarea tortului de Ziua Îndrăgostiților - Dincolo de inima evidentă, unele idei pentru Ziua Îndrăgostiților din pasta de zahăr includ trandafiri, plicuri, buze și fraze populare.

- Sfaturi pentru decorarea tortului in zile de naștere - în funcție de cine este sarbatorit, posibilitățile sunt nesfârșite. Ideile includ baloane, animale, numere, dungi, arcuri și flori.

- Sfaturi pentru decorarea tortului de Ziua Recunostintei - Fii creativ cu deserturile tale de Ziua Recunoștinței și folosește pasta de zahăr pentru a face curcani, frunze, dovleci și multe altele.

- Sfaturi pentru decorarea tortului de nuntă - Pentru un aspect mai elegant, încercați panglici, arcuri, dantelă, perle, inimi și flori.
- Sfaturi pentru decorarea tortului de botez - Des intalnim torturi in nuantele preferate de mămici (Roz sau Bleu). Pe torturile acestei teme, modelam bebeluși, cărucioare, baloane, berze, biberoane, botoșei.
- Sfaturi pentru decorarea tortului de 1-8 Martie - Aici primeaza ghioceii, șnurulețele clasice ale mărțișoarelor, soare, inimioare.
 
 
Culoare:
Alb
.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Posibil sa te intereseze
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare