Pasta de Susan Alb - 454 Grame - Vegan

Descrierea produsului

1.100% pastă de susan pură, fără nici un aditiv , origine China
2. Produs Artizanal tradițional, are calitate înaltă și preț competitiv
3. Fără aflatoxină sau aditivi 

La ce folosește pasta de susan?

 
În bucătăria chinezească, bucătarii folosesc pasta de susan în sosuri pentru mâncăruri reci cu tăiței, sosuri de scufundare pentru oala fierbinte și sosuri pentru mâncăruri precum Suan Ni Bai Rou . De asemenea, îl puteți folosi într-o varietate de produse de patiserie, deserturi și bomboane.
 

Este tahini bun pentru tine? 

 
Tahini are și seleniu. Acționează ca un antioxidant și ajută la reducerea inflamației în organism . Studiile arată că sesamolul, o substanță chimică naturală găsită în semințele de susan și uleiul de susan, are beneficii antioxidante, antiinflamatorii și anti-îmbătrânire.
 
Majoritatea oamenilor cunosc tahini, o pastă din semințe de susan cu o consistență asemănătoare cu untul de arahide, ca ingredient în hummus și baba ghanoush și... nu prea multe altele. Dar tahini este plin de potențial. Are o aromă delicată de susan prăjit, fără dulceața care este comună multor unturi de nuci și semințe. Există o mulțime de moduri de a folosi tahini, așa că nu-l lăsa pe al tău să se irosească.
 
  • Pentru o gustare simplă, alegeți tahini în loc de dressing data viitoare când căutați o sos pentru crudités. Adăugați suc de lămâie, sare și un strop de piper sau sos iute pentru un plus de aromă.
  • Se întinde pe pâine prăjită . Pe pâinea integrală, poate cu puțină miere sau sirop de agave, tahini poate face parte dintr-un mic dejun echilibrat.
  • Se amestecă în supă. La fel ca untul de arahide , tahini funcționează bine ca un amplificator de aromă și ca agent de îngroșare în supe.
  • Aveți felul principal Baba Ghanoush. Prăjiți sau coaceti vinete la cuptor, până când se înmoaie. Combinați 2 linguri de tahini cu un cățel de usturoi zdrobit, suc de lămâie și sare și piper după gust. Tăiați o fantă în vinete și întindeți tahini înăuntru pentru un fel de baba ghanoush. 
  • Puteți mânca tahini bun chiar din borcan, dar poate fi savurat cel mai bine în mod clasic, ca ingredient principal în hummus, sau mai aventuros, stropit peste fructe, înglobat în cheesecake sau ca marinadă pentru pui sau miel.

 

 

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 6926307599884
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

14719
55,88 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 112 points
Puncte premiu: 3 points
TAHINI - PASTA DE SUSAN ALB 454G
GTINEAN 6926307599884
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare
Cele mai vandute produse