Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Pectigel (Punga 1,0 kg)

Salvati 10%
Ingrediente pentru Gem, Dulceata sau Siropuri din fructe
56,60 RON
50,94 RON
50,94 RON  per 1.00 kg
/ Punga
Discount: 5,66 RON
in stoc
Pretul in puncte: 102 points
Puncte premiu: 3 points
+

Cantitatea minima pentru "Pectigel (Punga 1,0 kg)" este 1.

Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...

Pectina este un agent de ingrosare, gelifiant folosit in industria gemurilor, dulceturilor, in industria de cofetarie si inghetata.

- Acest produs este un amestec de aditivi alimentari utilizați pentru texturare.
- Această Pectina are o temperatură de reglare scăzută în comparație cu pectina standard, și astfel oferă avantaje semnificative în manipularea și producerea produselor de cofetărie.
 

Originea produsului : Germania  

Ingrediente : 

- Pectina E440i

- Zahar (dextroza)

- Acid Citric

  Produsul poate fi adaugat in  produse apoase, lactate sau fructe.
- Textura : Gelificarea, datorita interacțiunii pectinei cu zahărul și acidul citric, are loc în timpul răcirii.Textura finală se obține după 24 de ore.
 

Doza recomandata : 2-6 % in functie de gradul de maruntire al fructelor si de consistenta pe care doriti sa o obtineti.Daca fructele sunt taiate marunt sau transformate in piure, adaugati o cantitate mai mica de pectina.

  

Mod de utilizare al Pectigelului

 Fructele se spala, se taie marunt sau se maruntesc in robotul de bucatarie. Puteti folosi o parte fructe maruntite sau transformate in piure si restul de fructe sa le pastrati bucati mai mari.

 Se amestecă pectigelul cu cateva linguri de zahar și se toarnă preparatul peste fructe, cu o amestecare eficientă pentru a obține o dispersie completă. Se pun la fiert,din momentul in care incepe fierberea se adauga si restul de zahar. Se tin pe foc aproximativ 5 minute,timp in care indepartam spuma care se formeaza. Cateva picaturi de gem/dulceata se pun pe o farfurie si se verifica daca s-au intarit dupa racire. Daca nu s-au intarit se adauga in preparatul care fierbe sare de lamaie (10 grame pentru 1 kg de fructe)si se mai fierbe 1-2 minute. Se toarna fierbinte in borcane,se sigileaza borcanele si se sterilizeaza.
 

Depozitarea pectinei se face in spatii curate, racoroase, uscate, lipsite de umiditate.

 Termenul de valabilitate al pectinei este de 12 luni.

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Posibil sa te intereseze
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare