Praf de copt organic fără fosfat-La Patelière bio - 8 plicuri-80 grame

Praf de copt organic fără fosfat-La Patelière bio - 8 plicuri-80 grame 

Acest praf de copt este o alternativă eficientă la praful de copt.

Descriere:

Utilizare: 1 plic de 10g pentru 250g de faina

În praful de copt convențional vei găsi cel mai adesea fosfat, al cărui consum trebuie limitat. Pe de alta parte, in acest praf de copt organic nu este prezent nici un fosfat, acesta a fost inlocuit cu un acid obtinut din mustul de struguri fermentat: acidul tartric, care inlatura acest gust usor picant de la acest praf de copt.care se gaseste uneori in coptarea traditionala. pulberi.

Această drojdie este ideală pentru a face aluat de prăjitură, pandișpan și biscuiți. Nu este potrivit pentru aluat crescut pentru brioșe, pizza, pâine, kouglofs.

Despre biografia La Patelière

La Patelière este un brand pur francez, cu sediul in Gers din 1978, compania a dorit sa lanseze o gama care sa raspunda asteptarilor reale ale consumatorilor, asa a luat nastere La Patelière bio.

Este o companie de dimensiune umană al cărei scop principal este să vă ușureze gătitul cu produse de calitate datorită controlului total al lanțului de procesare și dezvoltare a produsului.

Brandul vă oferă o mulțime de ajutoare culinare ecologice certificate Ecocert, care vă vor fi de folos zilnic pentru toate produsele de patiserie.

La Patelière bio lucrează zilnic la aceste rețete pentru a găsi cele mai bune într-o gamă largă, de la fructe confiate, coulis, vanilie și alte ajutoare culinare organice.

Vei găsi toate aceste produse în formate mici pentru a avea doza potrivită utilă în preparatele tale, fără să irosești.

La Patelière bio este 100% naturală și organică și respectă 4 dintre aceste motto-uri majore:

 • 100% gust și textură: produse selectate pentru gustul, culoarea și textura lor, o multitudine de arome și o mare diversitate de note aromatice.
 • 100% sigur: ingrediente de coacere cu calități gustative consistente și disponibilitate pe tot parcursul anului.
 • 100% practic: fara pregatiri de facut, produse gata de folosit si usor de folosit.
 • 100% în slujba iubitorilor de patiserie: o căutare constantă de produse noi pentru cea mai mare plăcere a tuturor.

La Patelière organic

 
Compozitie : 
Bicarbonat de sodiu, amidon de grau , tartrat de monopotasiu. Din agricultura ecologica.
Origine: Franta, Gers, Occitanie 
Produsul se livreaza in 5-8 zile
 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

18548
17,50 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 35 point
Puncte premiu: 1 point
+
BIEN MANGER
Since 2000, BienManger has been researching in each region of France and in each count...
Poudre à lever bio sans phosphate-La Patelière bio se livreaza in 5-8 zile din Franta
ORIGINEFRANTA
Banner de inchiriat