1 kg Vitamina C / Acid Ascorbic

39,90 RON / Punga

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu

Fotografiile Clientilor

Comentarii pozitive
Cristina
25/10/2021
Achizitie Verificata
Sfaturi
Avantaje
Puritate 99.9%
Dezavantaje
nu
Comentarii
Acidul ascorbic (vitamina C) este utilizat întotdeauna pentru a obține un aluat omogen. De asemenea, contribuie la frăgezimea pâinii și îmbunătățește aspectul feliilor tăiate. In fabrici doza de vitamina C se stabileste in functie de calitatea fainii. Efectul acidului ascorbic este maxin la 24-26C. Pentru aluat se foloseste de obicei ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Marius
Marius
Achizitie Verificata
25/10/2021
Cum sa faci un vin de calitate
Avantaje
Nu am gasit in alta parte mai ieftin
Dezavantaje
Nu are
Comentarii
Acidul ascorbic sau Vitamina C este un conservant care
adaugat in vin consuma oxigenul dizolvat, protejand astfel
vinul, evitand oxidarea compusilor aromatici (conservand
aroma si gustul) si a compusilor polifenolici.
Impiedica oxidarea ionilor de Fe(II) la Fe(III), evitand casarea
ferica.
DOZE
Most sau vin 5 – 8 g/hl
Curativ 15 – 20 g/hl
Limita maxima legala in vin: 25 ...
A fost utilă această recenzie?
8 12
Cristina
Cristina
Achizitie Verificata
25/10/2021
Sfaturi
Avantaje
Puritate 99.9%
Dezavantaje
nu
Comentarii
Acidul ascorbic (vitamina C) este utilizat întotdeauna pentru a obține un aluat omogen. De asemenea, contribuie la frăgezimea pâinii și îmbunătățește aspectul feliilor tăiate. In fabrici doza de vitamina C se stabileste in functie de calitatea fainii. Efectul acidului ascorbic este maxin la 24-26C. Pentru aluat se foloseste de obicei ...
A fost utilă această recenzie?
25 14
Scrie un comentariu